Nagyon gáz az alakom? Ezt mennyi idő alatt tudom leadni?
Piros csíkkal jelöltem,hogy derék,"oldalhurka" tájékról szeretném azt a keveset leadni,ami rajtam van,mert eléggé aránytalanná tesz. Ezt mennyi idő alatt tudom leadni? 1 hónap alatt lehetséges?
Köszönöm!
24L
Az a baj, hogyha azt leadod, máshonnan is lefog menni, és csípô-fenék tájékon így se sok van (nem leszólás, és rohadtul átérzem, mert ugyanez a helyzet nekem is, csak rajtam arányaiban vmivel több van.)
Tornázz, de ne fogyózz, mert csak rontasz vele (15 kg-ot fogytam, de az arányok nem változtak, sajnos tapasztalatból beszélek...)
hoola hoop.
pont ott karcsúsít, ahol szeretnéd.
de ne a 10 dekás tescos műanyaggal!
Rendes zsonglőrkarikával!
Úgy fog csípni a derekad fél óra után, hogy csak győzd vakarni:D
(Ha kell, adok elérhetőséget zsonglőrkarikához, 5.000 ft átlagban az ára, szép is, jó is, tartós is.)
Utolsó!
Nem rossz a gondolatmenet, de ez a zsírraktározás az embert nem melegíti. (Sőt, rengeteg energiát von el a szervezettől.)
Genetikai adottság és tartás kérdése, hogy kinek hova rakódik több zsír.
Valamennyit lehet rajta változtatni, de általában ez a kis "dudor" a medencéd szélessége (és sokszor a nem megfelelő tartás miatt) alakul ki.
Ha csak széles a medencéd, nem sokat fog javulni a helyzet, cserébe viszont nem lesz annyi gondod szülésnél:)
Kérdező, mivel rajtad nem sok felesleget látok, esetleg érdemes lenne kikérned egy ortopédus véleményét...
Sokat állsz a sarkadon?
Szereted beejteni a vállad, ejtett a tartásod?
Arra is figyelj, hogy a medencecsontod ne told ki nagyon (pucsításra gondolok.)
Most így hirtelen ezek az okok jutottak eszembe...
Megoldás (vagy segítség) lehet még ebben a Pilates (a helyes tartás mindennek az alapja, ez a mozgásforma pedig nem csak iszonyat testet formál, de sok mindenre megtanít odafigyelni), + ha utána olvasol és megtetszik, nagyon ajánlom az MBT cipő hordását!
(Mellesleg ez is formál mert járás közben rengeteg amúgy nem használt izmot (far, hát, has,...) dolgoztat).
Az Allee-val szemközt van egy központjuk, ahol most nagy kiárusítás van, szóval még olcsón is hozzájuthatsz:))
A Hoola hoopos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!