Köpölyözés és testtekercselés otthon?!
Tekercselésről nem tudtam, hogy valódi technológia lenne, mindig a fogyókúraipar marketing népbutításával találkoztam csak, legalábbis eddig.
A köpölyözés egy ősi HKO terápia/gyógymód, nem gondolnám, hogy olyan szintű ismereteid, képzettséged lenne gyógyításban hogy ezt használni tudd ám elvileg bizonyos gyakorlati alapokat ki lehet tanulni belőle tanfolyamon (ez nyilvánvalóan nem a hagyományos kínai orvoslás egésze, gondolom csak hasznos köpöly kezelések például).
Ezt találtam.
Na most, hogy miért fogyókúra kategóriában kérdezel, az meg szinte érthetetlen (vagyis inkább nem szeretném megérteni).
Szénhidrátszegény étrend, tej- és glutén kerülése mellett a taichi és a qigong gyakorlatok, illetve hagyományos erősítés amit végezni szeretnél, a köpöly terápia pozitív hatásai legfeljebb ezeket egészítik ki, amennyiben tényleg komoly hormonbetegséged van és maga a gyulladáscsökkentő étrend már kevés (ekkor viszont akupunktúrás kiegészítő kezelésen is érdemes lehet gondolkodni, ugye IR kezelésére).
Hát azt hiszem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!