Lehet otthon tömegnövelöt csinálni?
Figyelt kérdés
nem szó szerint szeretném megtudni, hanem hogy miket kell össze mixelnem vagy ennem hogy felérjen egy tömegnövelö szerrel!:) köszönöm a válaszokat2014. jan. 28. 15:26
1/7 anonim válasza:
Olyat nem tudsz házilag. Egyél sok csirkemellet, rizset, és még több fehérje, szénhidrát dús kaját. Ha megengedheted akkor vegyél inkább t.szert.
2/7 anonim válasza:
Cukor + fehérje.
Tejsavó, vagy személyes favoritom: tojás fehérje por.
3/7 anonim válasza:
Edzés után a turmix a legjobb,a szilárd kaja felszívódási sebessége lassabb.Az én kombóm:edzés után Vitargo (+kreatin esetleg),fűrdés,tejsavó fehérje. :-)
4/7 anonim válasza:
Fürdés után iszod a tejsavót?
És a kreatin jó edzés után a turmixba? Én reggel iszom, edzés után is ajánlott Botero?
5/7 anonim válasza:
Jó,persze.A legtöbb tömegnövelőben,amúgy van kreatin. Edzés után az izmok le vannak merűlve,erre kűldöm rá a Vitargot,ezzel inzulin-reakciót indítok be,jön a fűrdés (kb.10-15 perc).Erre a magas inzulinszintre jön a fehérje,így gyakorlatilag belűlről is "megfűrdetem" az izmaim. :-) Egyébként akkor se hibázik az ember,ha egyszerre tolja be az ember a Vitargo-fehérje kombót.A lényeg,hogy az edzés utáni időpont az egyetlen,amikor gyors Ch-ra van szüksége az embernek.
6/7 anonim válasza:
Most én is kihasználom ezt!
Köszi a válaszod!
Tápi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!