Erről a táplálkozásról mi a véleményetek?
Ember....
Ez nem fogyókúra hanem testrombolás!
Nem tudom mért de valamiért az emberekbe az terjed el hogy az a fogyókúra az ha az ember minél kevesebbet eszik!
Mivel keveset eszel ezért még azt a kis szendvicskédet is elraktározza a szervezeted és a többi energiát az izomból égeti NEM a zsírból!Mivel az izomhoz könnyeben hozzá tud férni a szervezet mint a zsírhoz és jobb energia forrás is!
A fogyókúra az ha zsírszegény és szénhidrát szegény ételeket fogyasztunk amiben sok a fehérje!
"Ha ezt folytatom fogok fogyni?"
Attól függ. Ha pl. régen kevesebbet ettél, vagy többet futottál, akkor nemhogy futni nem fogsz, hanem egyenesen hízni fogsz. Szóval azt, hogy valakinek a súlya milyen irányban változik azt, pusztán egy étrenddel felmérni nem lehet.
Borzasztóan kevés.
Én ma reggelire megettem 3 szép nagy tojást rántottának, fél fej hagymával, kolbásszal, paradicsommal, kígyóuborkával. Kókuszzsíron sütve. Már önmagában sokkal több kcal, mint amit te egész nap beviszel. És én még ebédelni is fogok. Sőt, vacsorázni is. Sőt, még 2 főétkezés közt is simán előfordulhat, hogy eszem majd valamit. És mindenki cseszeget, hogy hogy lehetek ilyen vékony, amikor sokszor "egész nap eszem".
Pedig egyszerű, hagyd a francba az abonettet, a kenyeret, a cukros-gabonás szarokat és kész. Zöldség, hús, tojás, gomba, hal, ilyesmi. Sokan mondják, hogy a tejtermékektől is meg kell szabadulni, van benne valami, de sajnos ez nekem sem megy 100%-ban. Mellette kell mozogni, erősíteni. És akkor még kalóriát sem kell számolnod...
24L 165/58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!