azt, hogy a sok hülyének már mindegy, koplalós étrendet úgyis hamar találnak maguknak, ha akarnak
(a ketogén diétához nem értek, nem azt szólom le, de ez a mintaétrend nevetséges, főleg, hogy látszólag mindenkinek ajánlják)
Én egy vékony, törékeny nő vagyok, de szerintem felfordulnék, ha mindig ezt kéne ennem. Kevésnek is tűnik és unalmas is.
Amin gondolkozom, hogy mit jelent a 4. nap az 1 db kolbász? :D Egy karika? Egy rúd? Egy pár? ??? :S
A rokonom futó, és rendszeresen ketogén diétával készül a versenyekre. De ennek az étrendnek köze nincs ahhoz, ahogy ő csinálja. Gyakorlatilag csak sült húst eszik (semmi rántott) salátával vagy savanyúsággal, semmi kenyeret, és semmi gyümölcsöt.
Nagyon hamar lead 10-15 kilót, viszont a verseny után ugyanolyan gyorsan vissza is hízza, amikor eszik szénhidrátot. És... nagyon lényeges, hogy annak ellenére visszahízik, hogy a maratonra nem 1 hét alatt készül fel, hanem folyamatosan fut és edz.
Szóval a diéta rövid távon hatásos, hosszú távon nem tartható.
Ja, és korlátlan mennyiségeket eszik.
6.
A ketogén diéta mind egészségmegőrzés, fogyás mind pedig GYÓGYÁSZATI jelentősége végett igencsak figyelemreméltó.
De persze nem egy ilyen degenerált, prosztó cikkből tájékozódik erről az ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!