Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a cikkről?

Mit gondoltok erről a cikkről?

Figyelt kérdés

Nem Kiskegyedben, és nem a Nők lapjában olvastam. A tv újságban találtam.

Tudta, hogy testünk egy belső óra szerint működik?

Ahhoz, hogy fogyjunk, kevesebbet kell ennünk, mint amennyire szüksége van a szervezetnek.

Ez 3 napig remekül is működik! Csakhogy a negyedik napon, az agyunk érzékeli, hogy túl kevés a tápanyag, ezért lelassítja az anyagcserét. A szervezet behúzza a kéziféket, takarékra kapcsol, és kevesebb kalóriát éget el. Így viszont nehéz lesz fogyni.

De ezt a mechanizmust kitudjuk cselezni. Mert, ha a negyedik napon bőségesen eszünk, akkor az agy megnyugodva észleli, hogy van elegendő elégetni való energia, az anyagcsere így a megszokott sebességgel zajlik és továbbra is folyik a zsírégetés. Ezzel elkerülhetjük a diéták legfőbb rémét, a jojóeffektust. .......a többi rizsa.....

Az anyagcsere diéta szerint tehát három napon át a következőképp étkezzünk: kezdjünk egy megfelelően összeállított, egészséges reggelivel, ebédre és vacsorára pedig fogyasszunk valamilyen finom főételt.

Délelőtt, és délután megengedett egy kis egészséges nassolnivaló.

A negyedik nap ehetünk bőségesen, a reggeli, a főétkezések, illetve a nasik tartalmazhatnak több kalóriát, és lehetnek nagyobb adagok.

Ezt a ritmust addig kell tartani, ameddig el nem érjük a kívánt súlyt!

Fontos: naponta igyunk meg 2 liter folyadékot (vizet,gyógyteát,gyümölcsteát)

De mégis mit ehetünk? Nagyjából azt, amit eddig, csak kicsit másképp.....és elkezdi sorolni

én nem fogyózom, csak gondoltam leírom, érdekel a véleményetek.

2011. ápr. 15. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Végülis a mindennapos egészségtelen életmódnál még ez is jobb... talán van benne valami :)
2011. ápr. 15. 16:45
 2/4 A kérdező kommentje:
na igen, ez igaz:)
2011. ápr. 15. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:

ősrégi diétamódszer "elnőklapjasítása".

az anyagcserelassulás minden diéta velejárója, de a bőséges evés egy marhaság. nem bőségesen kell enni, hanem egy napon kicsivel több szénhidátot bevinni.

egy másik szintje ennek az, amikor nem(csak) a bevitt ch mennyiségét variálod, hanem a forrását is. ez is összezavarja az anyagcserét.

a valós életben ez úgy néz ki, hogy minden nap más mennyiségú kaját eszel figyelemebe véve az edzést, munkát, diéta periódust, egyéni különbségeket. Iszonyat jó módszer, de az emberek 90 képtelen tartani, mert fegyelmezetlen.

% a egyszerűen túl fegyelmezetlen a betartásához

2011. ápr. 15. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
ba bakker, meglett a post vége :D
2011. ápr. 15. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!