Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az olalról?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik, szinte hihetetlen, hogy ilyen kis guszták lehetnek ezek az egészséges sütik.

edesentokeletes.blogspot.com/‎

2014. márc. 7. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez valami reklám?
2014. márc. 7. 13:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, ez egy oldal, ahol egy csaj sütiket süt. Normál kajákat csinál meg egészségesen.
2014. márc. 7. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Normál kajákat csinál meg egészségesen - a suti akkor is edesseg marad, ha cukor helyett akarmi mast hasznal.

Ezek a kajak biztos nagyon finomak es qrva jol neznek ki, de egeszsegesnek NEM lehet mondani, es FOGYOKURA kategoriaban semmi keresnivalojuk!!!!!

2014. márc. 7. 19:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Valamit lenmagliszttel csinál, amiben 100g/4 g CH van, az szerintem simán mehet diéta alatt is, mert annyira minimális.
2014. márc. 7. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:

A lenmagliszt OK. De én cukrot, lisztet, tejet is láttam az oldalon... Ez nekem normál süti, jó, a xillit legalább jót tesz a fogaknak.

Csinosra pedig még a magsütiket is meg lehet csinálni, persze, miért ne lehetne? :)

2014. márc. 7. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!