Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minden más mozgást megtiltott...

Minden más mozgást megtiltott az orvos, csak sétálnom, kerékpároznom, úsznom szabad. Kerékpározás fog segíteni?

Figyelt kérdés
3 helyen tették vissza csigolyám,derék izom gyulladásom van.Nem szabad nehezet emelnem,vigyáznom kell,mert simán gerincsérvem lehet. :/ nos,ha minden reggel 1 órát tekerek,vagy görkorizom óvatosan lehet jobb alakom?5-6 kg-t kellene leadnom,comb fenék a problémásabb.Úsznom csak nyáron van lehetőségem.. :/ 17/L
2014. ápr. 4. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha "csak" sétálsz olyan gyorsan, ahogy bírsz, akkor is tudsz fogyni. Ugyanis ha többet mozogsz, és ezzel több kalóriát használsz el, mint amennyit beviszel, akkor fogysz, ellenkezö esetben hízol.

Ezen kivül a gyors séta kimondottan jó a problémás területek (has, derék,comb) formálására.

2014. ápr. 4. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb sport a fogyásra az a közepes tempójú séta vagy kerékpározás. Persze, csak ha van mellé jó diétád.
2014. ápr. 4. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezek pont jók a fogyáshoz.

Én rengeteget sétálok, és - munkanapokon - napi 1,5 órát úszom, és szépen formásodtam, fogytam.

Más sportot nem űzök.

2014. ápr. 4. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a görkorit kihagynám. Nagyon durva lenne, ha ebben a helyzetben elestél. Ha meg nagyon óvatosan mész, akkor annyira lassan kell menned, hogy az semmit sem ér.

A többi jó. Én felkeresnék egy gyógytornászt, hogy milyen erősítő gyakorlatokat végezhetek, mert gondolom neked most nem szabad mindent csinálni, de biztosan van olyan tornagyakorlat, amit te is csinálhatsz.

2014. ápr. 4. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Görkorit felejtsd el, így nagyon veszélyes lenne! Tempós séta/gyaloglás viszont kiváló.
2014. ápr. 4. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!