Minden más mozgást megtiltott az orvos, csak sétálnom, kerékpároznom, úsznom szabad. Kerékpározás fog segíteni?
Ha "csak" sétálsz olyan gyorsan, ahogy bírsz, akkor is tudsz fogyni. Ugyanis ha többet mozogsz, és ezzel több kalóriát használsz el, mint amennyit beviszel, akkor fogysz, ellenkezö esetben hízol.
Ezen kivül a gyors séta kimondottan jó a problémás területek (has, derék,comb) formálására.
Ezek pont jók a fogyáshoz.
Én rengeteget sétálok, és - munkanapokon - napi 1,5 órát úszom, és szépen formásodtam, fogytam.
Más sportot nem űzök.
Én a görkorit kihagynám. Nagyon durva lenne, ha ebben a helyzetben elestél. Ha meg nagyon óvatosan mész, akkor annyira lassan kell menned, hogy az semmit sem ér.
A többi jó. Én felkeresnék egy gyógytornászt, hogy milyen erősítő gyakorlatokat végezhetek, mert gondolom neked most nem szabad mindent csinálni, de biztosan van olyan tornagyakorlat, amit te is csinálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!