Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 158 centi vagyok és 58 kiló....

158 centi vagyok és 58 kiló. Ez egészséges?

Figyelt kérdés
Szeretnék 50 kilósra lefogyni, (már leadtam 22 kilót) de az orvosok szerint viszont rendben van a súlyom.. folyamatosan diétázok+rendszeresen mozgok, de elég kevés kalóriát eszek egy nap, ezért nem tudom, hogy megtudom e tartani a súlyom, meg mostanában nehezebben is fogom vissza magam ha kívánós vagyok.. ez azért lehet mert eddig nem csináltam valamit jól? 19/L

2013. jún. 3. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:

az,

feltéve, hogy a testzsírszázalékod a határértéken belül van és azért vagy ennyi, mert az izomtömeged nagyobb (ha mozogsz és értelmes diétát folytatsz, pl.: fehérjében dús ételeket fogyasztasz, nem pedig koplalsz, akkor könnyen lehet).

2013. jún. 3. 18:12
 2/6 A kérdező kommentje:
és testzsírt csak orvosnál lehet mérni vagy házilag is?
2013. jún. 3. 18:21
 3/6 anonim válasza:
100%

A patikákban is van testtömeg/testzsír mérő gép...100 ft és kiir mindent. Beszél,vérnyomást mér!

Szerintem is attól függ, hogy mennyi az izom/zsír arányod? Lehet,hogy pont tökéletes, ezt meg kéne mérned! Mindenesetre sokat már ne fogyjál!

2013. jún. 3. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindkettőtöknek! :) a héten be is szerzek egy olyan kütyüt a patikából.
2013. jún. 3. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Kis félreértés. Nem beszerzed, hanem felállsz egy gépre, bedobsz egy százast és várod az eredményt. ;)

Nagyobb patikákban találhatsz ilyen mérőgépet.

[link]

Komolyabb személymérlegek is jó közelítést adnak.

Vagy edzőtermekben kérheted, hogy mérjék meg kalipperrel. Az ilyen kis bőrredőcsíptető eszköz.

[link]

2013. jún. 3. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:
látszik, hogy még elég tájékozatlan vagyok (soha nem volt részem testzsír-mérésben ezelőtt) szóval jól jött az infó mielőtt még valaki hülyének nézett volna egy patikában.. köszönöm!
2013. jún. 4. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!