Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme?

Szerintetek van értelme?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Így, az ünnepek előtt szerintetek van értelme egy drasztikus fogyókúra elkezdésének?

Elég nagy súlyfeleslegtől (30kg) kéne megszabadulnom.Már többször elkezdtem, de a kőkemény elhatározás idővel mindig alábbhagyott, nemvolt elég kitartásom, valamint a menses előtti farkaséhség is általában megdönti a elkezdett kúráimat.

Tanácsok, Tippek?Köszi mindenkinek!

2009. dec. 16. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mindig van értelme elkezdeni. nem kell mindig konkrét időponthoz kötni na meg halogatni. a tanácsom , hogy ne koplalással akarj fogyni hanem kezdj el mozogni és mellette figyelj a kajára. egyél naponta ötször kis adagokat. szénhidrátok csökkentése, sok zöldség gyümölcs, sok víz, fehér húsok halak, hagyd el a nagyon zsíros ételeket és a nassolni valókat. karácsonykor sem kell degeszre enned magad, egy kicsit egyél mindenből. de ha elkezdessz tornázni az már jó. később ha fogytál már lehet futni meg kicsit kimerítőbb edzéseket csinálni. a lényeg hogy változtass és most változtass ne halogasd.
2009. dec. 16. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem kezd el, legalábbis magamból kiindulva nem szoktam így karácsonykor se többet enni, a megszokottnál.

Ne a ne evést csinál hanem mindenből egy kicsit, és 6 után már ne, és akkor nem lesz baj!

2009. dec. 16. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Drasztikus fogyókúrába ne kezd bele!

Nincs olyan, hogy pl.: 90 napig diétázol, utána minden megy a régiben:)

Ha változtatni szeretnél azt ÖRÖKRE tedd meg.

Tehát a "fogyókúra" olyan legyen amit egész életedben tartani tudsz.

Az első héten elég lesz csak annyit változtadnod, hogy naponta egy gyümölcs..., utána lehet bővíteni a listát:)Akkor garantáltan nem fogod feladni:)

Ehetsz bármit, a mértéken van a hagsuly!

Ha éhes vagy, nyugodtan egyél este 6 után is, de mindenképp valami egészségeset. Arra vigyázz, hogy ne edd magad soha tele, de ne is éheztesd magad.

2009. dec. 16. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Mivel írod, hogy többször feladtad, szerintem nem pont a karácsonyi, szilveszteri ételdömping alatt kellene elkezdened.

Hasonló típus vagyok, én tuti visszaesnék.

Inkább hagyd meg szilveszteri fogadalomnak és 1.-től aztán mindent bele.

Kicsivel több mozgás, kicsivel kevesebb kalóriabevitel, ez nem túl megterhelő, tartósan bírható.

2009. dec. 17. 01:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is újévben kezd el mert karácsonykor ugysem birnád megállni.

Viszont sztem fokozatosan és ne drasztikusan kezdj neki mert a lelkesedés elmúlik egy idő után aztán jön az akaraterő meg a kitartás!!!

2009. dec. 17. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg ilyenkor olyan nagy benned a hév hogy még lehet hogy képes is lennél rá hogy ne egyél még karácsonykor se. Amúgy meg az nem olyan nehéz, ha csak reggelire meg ebédre eszel sütit utána meg már semmit (max egy narancsot vagy halat)
2009. dec. 17. 12:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2009. dec. 20. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!