Elég ez a fogyásomhoz?
15/L
170 cm vagyok és 64 kg..10kg-t szeretnék leadni. ennek érdekében az evést lecsökkentettem,már csak reggelizek tízóraizok és ebédelek,délután csak gyümölcsöt eszek, 6 után semmit.természetesen kevesebbet eszek mint eddig,de azt nem tehetem meg hogy éheztetem magam hát azért még is csak fejlődő szervezet vagyok :D heti 5 x járok biciklizni 5-7 km-t, és mivel heti 5 tesiórám van így próbálok ott is aktív lenni,ami nem egyszerű egy futómániás öregasszonnyal :D szerintetek ez elég ahhoz hogy lefogyjak?
Sokféleképpen lehet fogyni.
Mégis, egy fiatalnak inkább sokat kellen enni (te írtál valamit a fejlődésben lévő szervezetreől) ráadásul jó minőségű ételeket. Ezzel hogy állsz vajon..?
Keveset eszel, azt is rosszul (bár nem derül ki, délelőtt mit eszel), és semmi aerob edzést nem csinálsz.
Ez így egy katastrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!