Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez elég ahhoz hogy elinduljak...

Ez elég ahhoz hogy elinduljak a fogyás nehézkes útján?

Figyelt kérdés

Most 9.-es vagyok és (mint tudhatják már páran) Tavaly behozták a mindennapos tesit. Ez van most is, 40-45 Perc tesi egy Tanítási napon. Szóval az érdekelne hogy ennyi tesi mellett fogyást segítő étkezéssel elérhető a fogyás? Ugyanis mindennap 16:00 körül érek haza és tanulás és egyéb dolgok mellett nincs időm mozogni.

Mivel egész nap suliban vagyok ahol nincs menza, szendvicset eszek 2-3 mat naponta. Ezt mivel tudnám helyettesíteni?A büfében kapható "Mozzarellás Sandwich" amiben csak zöldséd és pár szelet mozarella sajt van.Ez jólenne helyette? Ha igeny mennyit egyek belőle egy nap?

Tudom kicsit hosszú lett a szöveg és a kérdés is sok, de kérlek segítsetek mert úgy érzem itt a változás ideje és ehhez segítség kéne. :) Válaszokat előre is köszönöm!

2014. febr. 26. 19:25
 1/2 anonim válasza:
Egyszerű. Egész életemben túlsúlyos voltam, a végén 100 kg felett voltam, és 1 év alatt 70 alá mentem, orvosok megvizsgáltak és kutya bajom. A teendoő: találj egy sportot ami érdekel és azt űzd olyan gyakran ahogyan csak tudod/teheted. Mindig van rá idő, ha érdekel. Másik meg hogy kerüld a lisztet meg a cukrot. SEMMI másra nem kell figyelned. Ne edd túl magad, még annyi. A liszttől meg a cukortól hízik az ember. Nem mondanám, ha nem tapasztaltam volna saját magam. Sok szerencsét.
2014. febr. 26. 19:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. febr. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!