Ez elég ahhoz hogy elinduljak a fogyás nehézkes útján?
Most 9.-es vagyok és (mint tudhatják már páran) Tavaly behozták a mindennapos tesit. Ez van most is, 40-45 Perc tesi egy Tanítási napon. Szóval az érdekelne hogy ennyi tesi mellett fogyást segítő étkezéssel elérhető a fogyás? Ugyanis mindennap 16:00 körül érek haza és tanulás és egyéb dolgok mellett nincs időm mozogni.
Mivel egész nap suliban vagyok ahol nincs menza, szendvicset eszek 2-3 mat naponta. Ezt mivel tudnám helyettesíteni?A büfében kapható "Mozzarellás Sandwich" amiben csak zöldséd és pár szelet mozarella sajt van.Ez jólenne helyette? Ha igeny mennyit egyek belőle egy nap?
Tudom kicsit hosszú lett a szöveg és a kérdés is sok, de kérlek segítsetek mert úgy érzem itt a változás ideje és ehhez segítség kéne. :) Válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!