Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lemehet 8 kg 2-3 hónap alatt?

Lemehet 8 kg 2-3 hónap alatt?

Figyelt kérdés

Reggelire iszom valamit (kávé/actimel) aztán 10 óraira egy alma és egy müzliszelet(kell vmi energia a suliba)

Ebédre egy joghurt müzlivel vagy virsli, rántotta, saláta ilyesmik. Uzsira gyümölcs, vacsira pedig szintén saláta vagy valami hús. Ja és heti 3 edzésre járok (atlétika) és hétvégén is elmegyek egyszer-kétszer futni! Szerintetek így menni fog? Valami jó tanács? :) köszönöm a válaszokat

2014. márc. 23. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Voltaképp lemehetne, de sosem megy le. :(
2014. márc. 23. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:

én 33 évesen, 68ról 59re fogytam le, január 16 és április 5 között... (160 centi vagyok) ez két éve volt.

csak diétával, változatlan mozgás (szegény) :) életmód mellett :)

ja és az új formám tartottam is, míg nem lettem várandós :)

candidadiétát csináltam, hasonló mint az atkins, csak itt tilos az élesztős vagy az erjesztett élelmiszer...

szerintem simán mehet, ha most van kb. 10 kiló felesleged, és 8at így akarsz leadni... :)

2014. márc. 23. 20:45
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon remélem, hogy lemegy:) és gratulálok, hogy sikerült ennyit fogynod:)
2014. márc. 23. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!