Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerülhet a fogyás 2 hét...

Cseszty01 kérdése:

Sikerülhet a fogyás 2 hét alatt -10 kg? vagy mennyi sikerülhet?

Figyelt kérdés
Egy megjelenés miatt kellene amúgy 170cm és 69 kiló vagyok ami szerintem rengeteg . Azt tervezem hogy csak gyümölcsöt,zöldséget,natur youghurtot és egy kis csirkemellet ennék jah és persze minden nap futnék meg felülés meg ilyenek ... sikerülhet?
2014. márc. 21. 20:42
 1/6 QueenRavenna ***** válasza:
Nem
2014. márc. 21. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, ezt jóval előbb kellett volna elkezdeni, 10kg optimális esetben is 10hét kell.
2014. márc. 21. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mert úgy látszik hogy nincs túl sok eszed... vannak boxolók akik egy-egy meccs előtt 1 nap alatt 6 kilót "fogynak". De az csak a víz ami kijön belőlük. Azt hiszed hogy 2 hét 10 kilót leadni? És ha leadtad azt a "10" kilót, akkor utána mi lesz? Vissza térsz a többi kajához is? Diétázni kell, sportolni heti párszor, de a legtöbb a kaján múlik... szépen fokozatosan kell leadni. De én nem írok ilyen témához soha többet.
2014. márc. 21. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 4-5 hónap kell legalább, ha mozogsz is a jó étkezés mellett.
2014. márc. 21. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Két hét alatt normális mennyiségű és minőségű étrenddel és sok mozgással maximum 2 kilót fogyhatnál zsírból. Azt lehet el tudod érni önmagad sanyargatásával, hogy vizet és izmot veszíts, de bármennyivel mutat is kevesebbet a mérleg nyelve, egy fokkal nem fogsz jobban kinézni, mint most (és gondolom ez lenne a cél).

Felejtsd el a koplalást, így nem lehet tartós és szép fogyást elérni, legközelebb amúgy is hamarabb kezdj el aggódni azon, hogy hogy fogsz kinézni egy adott eseményen, mert 2 hét alatt nem fogod tudni eltüntetni hosszú évek zabálásának eredményét. Egyél sok fehérjét (húsok, tojás, natúr joghurt, sovány túró), sok lehetőleg nyers zöldséggel, gyümölcs mértékkel és inkább délelőtt, próbáld elhagyni a finomított lisztből készült, cukros, illetve zsíros ételeket. Napi 1300 kalória alá ne menj semmiképp, mert az nem egészséges.

2014. márc. 21. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, ez teljesen irreális célkitűzés.
2014. márc. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!