Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 grammos Ch diétához hol...

160 grammos Ch diétához hol találok kész recepteket?

Figyelt kérdés

Kezdek kifogyni az ötletekből, de orvosi utasításra szigorúan tartanom kell. Szeretnék kicsit változatosabban táplálkozni úgy, hogy közben nem szegem meg a diétát. Főleg a főtt ételek terén vagyok gondban, ehhez keresek kész recepteket.

Illetve úgy tudom, hogy a mozgás is segít szinten tartani. 8 hónapos terhes vagyok, ezért sok mozgásforma kiesik - a sétán kívül milyen mozgással érdemes még próbálkozni? Úszás kivételével, a fertőzésveszély miatt azt nem engedélyezi az orvosom.

2014. márc. 21. 07:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Persze lehet hogy 3 szelet kenyérrel, és fél tányér rizzsel is meg lehet ennyi szénhidrátot, de hát keményítőt gondolom nem eszel, mert miért tennéd (ha igen, az nem rám tartozik). "

De, eszek, ráadásul dietetikus kifejezett tanácsára. Terhesség alatt nem lehet teljesen kizárni a szénhidrátot, kb 120 g lassú felszívódásút kell megennem naponta - főleg reggelire és utóvacsorára.

Még egyszer: nem cél a súlyvesztés.

2014. márc. 22. 08:45
 12/12 anonim ***** válasza:

GYORS felszívódású keményítőt eszel, és 'csodálkozol' a csökkenő glükóz tolerancián? Jaj..

Ezeket a dietetikusokat már nagyon közmunkára kellene fogni. Annyira kártékony a tevékenységük, annyi veszélyes tévhitet terjesztenek és annyi parlagon heverő föld van (...) hogy ez így látványosan rossz helyzet.

Kapát nekik, és végre tegyenek hasznosat, én ezt mondom. Mert amit a táplálkozási tanácsaikkal művelnek, az nagyon nagyon ártalmas, társadalmi szinten.

És tudod mi az érvük mindenre amit tesznek? Azzal legitimálják magukat, hogy az amcsi táplálkozási szervezetet követik.. amit a koka kóla meg a dairy council meg édességgyártók támogatnak (mondjuk az MDOSZ kiemelt partnere is Magyar Édességgyártók..)

Jaj.. és újra csak jaj :(

2014. márc. 22. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!