Miért ilyen nehéz lefogynom?
19 éves fiú vagyok, nagyjából 10 kilót szeretnék leadni.Nagyjából 3 hete diétázok normálisan(több étkezés, minnél több zöldség-gyümölcs kombó) és NÉHA futok is.Ez azt jelenti hogy 3-4x fél órát egy héten.Eddig egyetlen kilót sem sikerült leadnom.WC-re nagyjából hetente egyszer járok.Barátom már 3 kilót fogyott és ugyan ezt eszi és csinálja amit én.(együtt csináljuk)
AGYFAAASZ
OMG Akkor olyan szintre lassult az anyagcseréd hogy mindent zsírba pakolsz vissza.
Ne gyümölcsöt egyél mert cukor van benne hanem ch mentesen egyél és este sportolj 1,5 órát.
NApi 5*egyél CH-t reggel, csirke + saláta és meglesz az eredmény.
Napi 1100kcal sport normál kiszámított kcal 5*étkezés mellett, heti 1kg tiszta zsírt dobsz le.
Gyümölcsfogyasztásnál arra figyelj, hogy 50 gramm fruktóznál többet ne vigyél be, mert a többi megy zsírba.
Az emésztésed belassult. Sok-sok rost és folyadék.
Számold ki az alapanyagcserét és erre dobj rá 200 kcalt. Ez legyen a kiindulási pont.
2xttkg fehérje, 30-40 gramm zsír, a többi ch.
A kaloriabazis.hu a segítségedre lehet.
"Napi 1100kcal sport normál kiszámított kcal 5*étkezés mellett, heti 1kg tiszta zsírt dobsz le."
Ez úgy baromság ahogy van. Kedves kérdező ezt ne vedd figyelembe.
Én nem írtam olyat, hogy magas ch tartalmú kajákat egyél. Csak tartsd magad egy bizonyos ch mennyiséghez. Ezt a mennyiséget komplex szénhidrátokkal vidd be: zabpehely, barna/basmati rizs, tk. tészta/pékáru, zöldségek.
A shop.builder.hu-n olvasd el a sárgakapszulát illetve ezen az oldalon találsz mintaétrendet is.
Szánj rá egy tizest és menj el egy dietetikus magánrendelésére, kérj 180 grammos Ch diétát. Ő részletesen elmagyarázza, ugyanis az ördög a részletekben rejlik. Saját magad hiába mazsolázgatod össze netről, valami ki fog maradni, rosszul becsülöd meg, stb.
Illetve vegyél egy patikamérleget és eleinte grammra mérd ki a kajákat. Egy idő után már szemre meg tudod becsülni, hogy mi mennyi, de ehhez kell néhány hét.
Egyébként a szénhidrátoknál NAGYON számít, hogy lassú vagy gyors felszívódású szénhidrát, mikor melyiket eszed, melyikből mennyit. Ehhez kell a szakember, mert magadtól nem fogod tudni összeállítani az étrendet.
Súlyzós edzést még javasolnék mellé, mert minél több izmod van, annál nagyobb az energiafelhasználása a testednek akár pihenés közben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!