Így teljesen esélytelen lefogynom?
Elég válogatós vagyok sajnos, húsból alig van, amit megeszek (semmi olyat nem eszek, aminek tolla volt valaha). Zöldségeket, gyümölcsöket többnyire szeretem. De pont a szénhidrát ételek azok, amiket legtöbbször eszek, nem értem mások hogy tudnak egy kis zöldséggel jól lakni.
Sajnos fogynom kellene, már 1 ideje odafigyelek mit eszek, pár kg-ot le is adtam, de félek, hogy ha a szénhidrátokat nem zárom ki, akkor sosem fog igazán eredményes lenni.
Én amióta elkezdtem mozogni közel 16 kilótól szabadultam meg.
Nos ebből 3 hónap az volt hogy sokat mászkáltam munkahelyen és attól fogytam plusz gyalog járok dolgozni ami olyan 30 perc séta csak oda.
Ezzel adtam le 8 kilót.
Januárba elkezdtem mozogni idehaza fegyencedzés, de javarészt kardiózok inkább és ezzel még 8 kilótól szabadultam meg, 2 napja mértem a súlyomat szóval friss adat ez.
Én is sok szénhidrátot eszek, tudom hogy nem kéne de sajnos munkahelyemen nincs lehetőségem főtt kaját vinni meg ilyen olyan salátákat. Én a nassolást hagytam el teljesen, plusz odafigyelek miből mennyit eszek és a vacsorát picit előrébb hoztam így este 7 kor eszek.
Ha fogyni akarsz akkor a mozgás az első, kajával is el lehet érni de az csak amolyan gyorsítás a fogyás terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!