Szerintetek lehet ettől baja a 18 éves nővéremnek?
Tápanyaghiány miatt elég sok egészségügyi gondja lehet. Az már csak mellékes, hogy ezzel a "diétával" hazavágja az anyagcseréjét.
2014. márc. 20. 20:24
2/20 A kérdező kommentje:
Ráadásul heti egyszer "bűnözik" de akkor annyit eszik mint egy kisebb bölény csorda.
Ez nagyon buta "diéta", ennél már majdnem az is egészségesebb lehetett, amiket korábban evett, mert a sok "szemét" kaja között nagyobb eséllyel volt hasznos is, mint most a szinte semmiben
2014. márc. 20. 20:35
Miután végzett ezzel a "fantasztikus" diétával,120 kg-ra fog hízni.
2014. márc. 20. 20:37
5/20 A kérdező kommentje:
Ezt rendszeresen eljátszotta az utóbbi években.Csinálta pár hétig-hónapig leadott 5-10-15 kilót majd visszaszedett dupla annyit és egyre csak hízott.De most nagyon kitartóan csinálja.Az az elmélete hogy ha lefogy a kívánt 50 kilóra (ami egy 175 cm-es lánynak szerintem túl kevés) majd lassan tér vissza egy egészséges étrendhez,hátha akkor megmarad vékonyan.
Ilyen étrenddel ne is csodálkozzon,hogy utána visszahízik,ha meg tényleg örökké akarja csinálni nem hiszem hogy hosszú életű lesz(ezt nem bántásból írom).
Az jó,hogy figyel a folyadék mennyiségre,de a pocsék étrendre az is rátesz egy lapáttal,hogy ilyen híg fost iszik.
2014. márc. 20. 21:40
Hamarabb kerül korházba, minthogy lefogyjon 50kg-ra
Amúgy egy jó fogorvost majd keressetek, mert a fogait szétfogja marni a kóla.
2014. márc. 20. 21:55
8/20 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok,bár én is jó hülye vagyok és elég sok colát iszok.Mindketten elmexes fogkrémet használunk ami elvileg védi a zománcot.
"1,5-2 liter zero colát iszik,mást nem"
Aztaku' Ekkora idiótát. A kóla alapból rohaszt. A zero meg tele van aszpartámmal, ami konkrétan egy idegméreg. Gyorsan ki fog készülni a teste az biztos. Fejfájásai nincsenek?
Ráadásul a hirtelen fogyás megterheli a szivet és úgy fog lógni a bőre, mint az üres szatyor. Ha utánaolvasna a diétának az hasznos lenne neki.
2014. márc. 20. 21:58
Igyon csak vizet és olvason el valami átmeneti böjtöléses könyvet. Ha egészségesen fogy ugyan lehet hogy nem fog lefogyni nyárra,(mondjuk 3 hónap alatt is nagyon nagy változáson lehet átmenni), de legalább nem teszi tönkre magát
2014. márc. 20. 22:03
Kapcsolódó kérdések: