Hogy fogyjak le? Képet küldök üzenetben.
Figyelt kérdés
Lehet, hogy sokaknak nem tetszik a sovány alkat, de nekem igen. És magamnak szeretnék elsősorban tetszeni. Privátban küldök képet ha írsz, és szeretnék tanácsokat, vagy hogy szerintetek egyáltalán lehetek-e én is olyan alakú valaha... mint a képen lévő lány? köszönöm2014. márc. 20. 19:48
11/16 anonim válasza:
Szerintem nem szép az első képen lévő lány. Az már túl girhes, nem túl egészséges. Melyik pasi szereti ha a lány csontja bök?
Ne akarj anorexiás csontkollekció lenni!
12/16 Armin Porter válasza:
Mivel abszolút egészséges a testalkatod, ezért nehéz dolgod lesz. Iktass be a heti rendedbe + 180 perc kardiót. Az-az a pulzusod 120-125-öt verjen percenként ez a zsírégető tartomány. Étrend, ami jó eredményt hoz nagyon egyszerű. HAL, SALÁTA, VÍZ.
13/16 A kérdező kommentje:
okké ,és meddig csináljam a hal saláta kombót? amíg le nem fogyok? mer életem végéig ezen élni nem biztos hogy jóóó ötlet? 90 napos diétát néztem, az nekem nem lenne hatásos, hogy egy nap egyfélét?
2014. ápr. 1. 16:35
14/16 anonim válasza:
Hány kilót szeretnél fogyni? 50 kiló alá ne menj!!! Annak igenis SÚLYOS következményei lesznek!
Amúgy csinos vagy, nem kell girnyónak lenni!
15/16 Armin Porter válasza:
Értelem szerűen csak addig amíg el nem érted a kívánt hatást. Tudok 1 tuti drasztikus módszert is, ami olcsó, de azt maximum privátba írom le. Havi 10 kilótól szabadít meg.
16/16 A kérdező kommentje:
1.160 cm vagyok nagyon alacsony ugyhogy 48-50 kb de igazabol nemtom ha lefogynek mennyit mutatna a merleg. 2.oke irok
2014. ápr. 1. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!