Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha edzek, miközben nem eszek...

Ha edzek, miközben nem eszek sokat, akkor is izomból fogyok?

Figyelt kérdés
Gyorsan akarok lefogyni ,1hónap alatt 10kilót.Szóval ha csak kevés salátát és gyümölcsöt eszem és semmi kenyér ,se hús ,se édesség ,se tészta, de közben keményen edzek ,súlyzózás és futok akkor zsírból vesztek súlyt ? Hiszen az izmok folyamatosan terhelve dolgoztatva lennének, nem tudnak kisebbek lenni .

2014. márc. 20. 10:57
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
csirkét ettem, és disznó sült húst,olaj nélkül köret nélkül. A mérleg nem hazudik ,fogyni kellett volna erre felment 2 kg, nem vízből mert azt nem ittam sokat.
2014. márc. 20. 12:10
 12/28 anonim ***** válasza:
50%

És a tested gyengítésével, a legprimitívebb edzéssel (futás) nyilván előnyös változásokat érsz el?

Nyilván, attól hogy én nem értem még lehet így!

2014. márc. 20. 12:10
 13/28 anonim ***** válasza:
Legalább,ha koplalsz is,akkor amit megeszel az minőségi legyen..inkább sima zöldséget egyél CSIRKE hússal vagy hallal,esetleg túrót vagy tojást...nem kell telezabálnod magad belőlük,de ez jót tesz az izmaidnak és a közérzetednek is...Meg fogsz betegedni ha nem viszel be elég vitamint és ásványi anyagot...te sem gondolhatod komolyan,hogy akik gyorsan le tudnak fogyni,mert sokat és nagyon keményen edzenek azok ilyen pufirizst meg salit esznek meg gyümit...NEM fogod bírni az edzést,szédülni fogsz,nem is lesz hatékony.Tudom,kipróbáltam már éhgyomorra edzeni...sok haszna nem lett :D
2014. márc. 20. 12:18
 14/28 A kérdező kommentje:
Miért primitív a futás?? A legegyszerűbb sport ami nagyon hasznos, persze nem kell hozzá eszközpark meg kondibérlet, ezért akinek ez az anyagi érdeke az lehúzza. Nagyon jó állóképességjavító és szívnek tüdőnek keringésnek is jót tesz. Meg eleve kalóriát éget ,és már lehet többet is enni, miközben a súly marad. Se rövid se hosszútávfutó sportolók közt nem látok hízottat.
2014. márc. 20. 12:21
 15/28 anonim ***** válasza:
70%

Igen, fantasztikusan megmagyaráztad a 'primitív' szó jelentését a magyar 'egyszerű' megfelelőjével.

És számodra egy egyszerű edzés elég is?

Hogy mennyire nagyon hasznos, arról tudnék vitatkozni..

"Nagyon jó állóképességjavító és szívnek tüdőnek keringésnek is jót tesz"

Ezért jó? Ez minden mozgásra igaz, bakker.

"Meg eleve kalóriát éget ,és már lehet többet is enni, miközben a súly marad"

Ez mellébeszélés. A birkózás kalóriát éget, de még úgy is elhízhatsz ha nem eszel normálisan. Futás.. semmi. Meg ha intenzíven futsz, akkor is 'csak' futsz.

"Se rövid se hosszútávfutó sportolók közt nem látok hízottat."

Szinte tudományos igényű érvelés. Erre az érvre teszed fel az életed egyik fontos tényezőjét, hogy milyen testedzéstvégzel rendzeresen?

Te tudod :)

2014. márc. 20. 12:35
 16/28 A kérdező kommentje:
Primitív és egyszerű között igen nagy különbség van..Te fogadjunk gyúrós vagy azok ilyen nagyarcú megmondóemberek! Súlyt emelgetni az persze rettentő hasznos dolog , közben nem egy gyúróst ismerek aki nem tud felmenni a 4.re mert nem bírja ,építkezésen kidöglik a 10. talicskától . De legalább jól kinézően nem bírja, ez a lényeg.
2014. márc. 20. 12:50
 17/28 anonim ***** válasza:

Nem vagyok gyúrós.

Vannak visszafogott, szerény emberek is akik súlyokkal edzenek.

Súlyt emelgetni hasznos dolog, mert normális izomstimulációt ad.

Talicskázás más téma, nem tudom hogy jön ide. A testépítő életmód nem az egészségről szól, ha erre akarsz célozni.

Szerintem férfi nem néz ki jól, tehát eleve nem lényeg de ez az én nézőpontom. Van egészséges, edzett férfitest és annak nyilván van egy fajta szépsége, de ezt majd a nők megítélik. Számomra az esztétika téma megfoghatatlan. Nők tudnak jól kinézni, már ha edzenek és normálisan esznek.

2014. márc. 20. 14:08
 18/28 anonim ***** válasza:

Igen, izomból fogsz fogyni, miközben a szervezeted mindent megtesz majd a tartalékolásért, ergo zsírosodni fogsz. Egy hónap alatti tíz kilós fogyáshoz igen nagy súlyfelesleg kell, de akkor is 4kg lesz a zsírból fogyás.

Ha nem hiszed, próbáld ki! Alig pár napig fogod bírni.

2014. márc. 20. 16:01
 19/28 A kérdező kommentje:
Nagy az akaraterőm ,kibírom egy hónapig is, volt hogy 2 hónapig csak krumplit ettem ,bár azt azért mert nem volt pénzem. És le is voltam fogyva rendesen.
2014. márc. 20. 16:08
 20/28 anonim ***** válasza:
Na még egy észlény, aki azt hiszi, hogy a törvény nála dől le majd, és az ő szervezete nem úgy működik, mint mindenki másé. De tulajdonképpen miért is kérdezed, ha te jobban tudod? Fogalmad sincs az emberi szervezet működésêről. Elmondta mindenki, hogy miért fogsz izmot veszteni, erre te felhoztál egy csomó ostobaságot, hogy szerinted miért nem fog. Hja, kérlek, akkor csüccs le, és írjál már egy tanulmányt a tapasztalataidból.
2014. márc. 20. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!