Ha edzek, miközben nem eszek sokat, akkor is izomból fogyok?
És a tested gyengítésével, a legprimitívebb edzéssel (futás) nyilván előnyös változásokat érsz el?
Nyilván, attól hogy én nem értem még lehet így!
Igen, fantasztikusan megmagyaráztad a 'primitív' szó jelentését a magyar 'egyszerű' megfelelőjével.
És számodra egy egyszerű edzés elég is?
Hogy mennyire nagyon hasznos, arról tudnék vitatkozni..
"Nagyon jó állóképességjavító és szívnek tüdőnek keringésnek is jót tesz"
Ezért jó? Ez minden mozgásra igaz, bakker.
"Meg eleve kalóriát éget ,és már lehet többet is enni, miközben a súly marad"
Ez mellébeszélés. A birkózás kalóriát éget, de még úgy is elhízhatsz ha nem eszel normálisan. Futás.. semmi. Meg ha intenzíven futsz, akkor is 'csak' futsz.
"Se rövid se hosszútávfutó sportolók közt nem látok hízottat."
Szinte tudományos igényű érvelés. Erre az érvre teszed fel az életed egyik fontos tényezőjét, hogy milyen testedzéstvégzel rendzeresen?
Te tudod :)
Nem vagyok gyúrós.
Vannak visszafogott, szerény emberek is akik súlyokkal edzenek.
Súlyt emelgetni hasznos dolog, mert normális izomstimulációt ad.
Talicskázás más téma, nem tudom hogy jön ide. A testépítő életmód nem az egészségről szól, ha erre akarsz célozni.
Szerintem férfi nem néz ki jól, tehát eleve nem lényeg de ez az én nézőpontom. Van egészséges, edzett férfitest és annak nyilván van egy fajta szépsége, de ezt majd a nők megítélik. Számomra az esztétika téma megfoghatatlan. Nők tudnak jól kinézni, már ha edzenek és normálisan esznek.
Igen, izomból fogsz fogyni, miközben a szervezeted mindent megtesz majd a tartalékolásért, ergo zsírosodni fogsz. Egy hónap alatti tíz kilós fogyáshoz igen nagy súlyfelesleg kell, de akkor is 4kg lesz a zsírból fogyás.
Ha nem hiszed, próbáld ki! Alig pár napig fogod bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!