Miért fogytam másfél kilót, miközben péntek óta csak faltam?
Egy éve életmódot váltottam, natúr csirkét eszem, sok zöldséget, teljeskiörlésű dolgokat, stb. Le is dobtam 27kg-t, átlag heti 0.7 - 1kg ment le.
Most péntektől keddig sok rendezvény, szülinap, ünnepség, stb volt, ettem egy csomó tortát, pizzát, millió kalóriát meg rengeteg szénhidrátot, és ma másfél kilóval könyebbnek mutatott a mérleg mint múlthét pénteken. Ez hogy lehetséges? Elvileg ettől a sok cucctól híznom kellett volna, de legalább is maradnom annyi kiló amennyi voltam, nem?
(természetesen a napi 1 óra tempós séta és az erősítő edzések ettől még nem maradtak el)
Szerintem nem 1-2 nap alatt hízunk, fogyunk.
Lehet, hogy holnapután már nehezebb leszel :D
Kérdésedben nem írtad, hogy nő vagy férfi vagy, pedig kérdésed megválaszolása szempontjából nem lenne mindegy.
Nőként pl. a hormonháztartás nagyon sok mindent befolyásol, illetve a ciklus is. Menstruáció előtt pl. több vizet tart meg a szervezet, ilyesmik. Ez is lehet egy ok, ha nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!