Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ezekkel az adatokk...

Szerintetek ezekkel az adatokkal milyen diétába érdemes kezdeni? Bármibe benne vagyok.

Figyelt kérdés

176 centi vagyok, és 67,3 kiló.-férfi természetesen.

nem tudom, hogy könnyen vagy nehezen fogyok, 24 éves vagyok.

a kis pocakom "úszógumim" akarom eltüntetni, mert nagyon gáz, 95-ös a derékbőségem, XL-es ruhákba kell járnom.

60 körülire szeretnék lefogyni.

tanácsok vélemények?

2014. márc. 19. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:

176 cm magas férfinek a 67 kg egyáltalán nem sok.

60 kg-s cél meg hülyeség.

176 cm magas nő vagyok, 62 kg!!! És vékony!!!

Nem fogynod kéne, hanem inkább izmosodni és akkor nem lenne úszógumid.

2014. márc. 19. 09:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a célom ha elérem a 60-at elkezdek izmosodni, kondizni, hogy növesszek egy kis izmot, mert akkro mindenképpen vissza fog jönni az izommal, plusz kaja amiket meg kell enni az edzéshez megint 66-68 leszek jobb esetben, rosszabb esetben 70+.
2014. márc. 19. 09:46
 3/6 A kérdező kommentje:
nem akarok izmos lenne, csak legyen alakom, legyen kiállásom.
2014. márc. 19. 09:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Kezdj el sportolni, és kizárni azokat az ételeket amiknek nulla tápértékük van.
2014. márc. 19. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Tehát előbb le akarsz fogyni (szálkásítani), aztán akarsz izmot felszedni (tömegelni)? Ez így nem túl logikus. Fordítva lenne értelme.

Nézz körül a shop.builder.hu-n az étrendeknél. Alapnak jó lesz. Ha már ott jársz olvasgass egy kicsit a témában, sok jó cikk van fent (a sárgakapszula ebook pedig szinte kötelező azoknak, akik nincsenek tisztában az alapokkal).

Egyébként az úszógumi eltüntetéséhez diéta kell. Sok fehérje, közepes ch és zsír. Tudom ajánlani a kaloriabazis.hu-t.

2014. márc. 19. 10:42
 6/6 anonim válasza:
nem kell kizárni semmilyen ételt!! csak kezdj el aktívan sportolni!! akkor el fogod érni a tökéletes alakot és nem kell semmilyen ételröl lemondani:)!!
2014. márc. 27. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!