Mennyire érdemes leállni a liszttel és a cukorral? Nem veszélyes?
Reggelire ennék egy szendvicset (sajnos nem lakok jól csak tojásrántottával meg gyümölccsel, hamar éhes leszek utána) de a nap további részében nem ennék kenyeret, a tésztát abszolút beszüntetném, krumplit és rizst mértékkel ennék csak.
A cukrot pedig szeretném pár hónapra elhagyni amennyire csak lehetséges - ez utóbbit nem csak fogyókúra szempontjából, hanem mert annyi édeset ettem az utóbbi hónapokban, hogy félek hogy cukorbeteg leszek ha így folytatom.
De olvastam hogy akik elhagyták a cukrot és visszatértek rá azok nagyon rossz ízűnek találták, ez igaz lehet?
Én ha visszatérek rá úgy egy fél év múlva, akkor is mértékkel fogok majd, úgy nem szeretnék többé étkezni ahogy idáig :)
Szóval értelmes az elgondolásom, nem teszek ezzel a szénhidrát-cukor lemondással semmi egészségtelent ugye?
nem lenne káros az egészségedre, sőt jót tenne.
én már több mint egy éve lemondtam ezekről, kisebb kihagyásokkal.
nyírfacukrot szoktam egy fél kanállal tenni a kávémba, és barna rizst vagy barna kenyeret, a normálisabb fajtát, eszek.
energikusabb vagyok így, és sokkal változatosabban is eszek azóta.
a sima cukornak szerintem is rossz íze van, ha vendégségben vagyok, és nem kérdezés nélkül tesznek a kávémba, teámba, már nem ízlik.
igazából csak kitalálágatni nehéz néha eleinte hogy akkor mit egyél ezek elhagyásával, de annyi recept van fent neten, meg amúgy is jó kaják vannak szénhidrát nélkül, hogy érdemes belekezdeni.
:) Vicces vagy
A legegészségesebb az lenne ha soha többet nem fogyasztanál ilyen szemetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!