Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti egyszer, vagy heti többször?

Heti egyszer, vagy heti többször?

Figyelt kérdés

Jön a jóidő lehet menni szabadtérre futni.Évek óta mindig kocogok tavasztól őszig:)Megy már a hosszabb táv kocogásból,5-6kilométer után szoktam pihenni,energia szeletet enni+inni.Fogyás,alakformálás szempontjából melyik megoldás a jobb?

(normálisan, egészségesen próbálok étkezni (napi 1800kcl kb.)

a,Kijelölök a héten egy napot,amikor úgy időzítem a programjaimat hogy legyen bőségesen időm (kb. másfél-két óra) és kocogok egy tizest (10km),majd elmegyek haza, és jövő héten jövök megint.

b,Azt a megoldást választom ami munka mellett is belefér,átcsoportosítás nélkül, minden nap lemegyek és idő függvényében 25-40 perc alatt futok 1-2-3 kilométert idő/hangulat függvényében.De viszont ezt tudnám csinálni hétfőtől péntekig.

Melyiknek van több értelme?:)

2014. márc. 17. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a másodikat válaszd. Az egészséges életmód része alapvetően heti 3-4x min. 40 perc mozgás.

Ha pedig fogyni is szeretnél, mindenképp fontos, hogy többször is mozogj. Szóval inkább a 2. opció. :)

2014. márc. 17. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:
A b-változatnak több értelme van, jobban is fog fejlődni a teljesítőképességed, mint heti egy alkalomnál.
2014. márc. 18. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!