Miért nem látom magamon a fogyást?
Figyelt kérdés
Nyár elején 68 kg voltam,és mivel ledöbbentett hogy így elhagytam magam,elkezdtem életmódot váltani: kevés kenyér/tészta,sok zöldség és hús,meg néha édesség. Ma megmértem magam, 63 kg vagyok (vacsi és egy pohár víz után:D)
Anyukámmal beszélgettem,mondtam hogy még egy kicsit leviszem a kalóriáimat mert télen nincs se gyümölcs,se zöldség és ráállok a csokira a hűtőben (kb. napi egy kocka).
Anyum megjegyezte hogy látszik rajtam hogy fogytam,jók rám régebbi nadrágjaim,az arcom is megváltozott stb.
Én miért nem látom hogy fogytam?:S Sőt,nem csak hogy nem tapasztalok változást,egyre rosszabbul érzem magam a bőrömben,undorodok attól hogy még mindig hurkás a hasam és nem sikerül leadnom.
15/L
170 cm/63kg
2009. dec. 14. 21:16
1/5 anonim válasza:
csak,mert te mindennap látod magad ,hasonlítsd össze egy régi fényképeddel
2/5 A kérdező kommentje:
jó,oké,de a szüleim is minden nap látnak:D
2009. dec. 14. 21:36
3/5 anonim válasza:
Azért mert ha elkezdesz kevesebbet enni, igaz hogy fogysz, és leadsz pár kilót, de a zsírral együtt az izom is eltünik. A megoldás az, hogy valami állandó mozgást vezetsz be, de nem kell minden nap kórosan az edzőterembe járni, elég ha hetente 3×4× sportolsz, pl kosárlabda vagy úszás. Ha emellett meghagyod a kalóriaszegény étkezést, akkor a hurkák is eltünnek:)
4/5 anonim válasza:
Igaza van az előttem válaszolónak. Én nyár elején kezdtem el egészségesebben kajálni, és azóta járok konditerembe is. 170 cm vagyok, ahogyan Te. Jelenleg 66 kg vagyok. 74-ről kezdtem el a fogyást. Én sem látom konkrétan, hogy fogytam volna, hanem a kondi miatt sokkal, feszesebb, izmosabb, arányosabb lett a testem. Szóval kezdj el valamit sportolni!
5/5 A kérdező kommentje:
van heti kettő tesiórám + ha van időm mindig gyalogolok pár km-t,többre nincs nagyon erőm. hétvégén takarítok,segítek a szüleimnek.
2009. dec. 15. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!