Mi motivált titeket a fogyáshoz?
- gusztustalannak láttam magam a tükörben
- nagyon frusztrált hogy alig találtam értelmes ruhát magamra amiben nem néztem ki borzalmasan (és emellé utálok ruhát vásárolni)
- ön-kísérlet is volt, kíváncsi voltam menne-e egy teljes életmód változtatás egészséges, kiegyensúlyozott, minőségi, tápanyagokban gazdag de diétás, laktató és jól kiszámolt étkezéssel, mozgással, lenne-e akaraterőm hozzá (több, mint másfél évig meg is volt, de valahogy végig olyan kényszeres voltam a témában, és mélyen nagyon gyűlöltem, persze aztán visszaestem élethelyzetbeli súlyos negatív változások miatt és újrakezdeni előről rohadt nehéz).
úgy 16 kiló ment le, igazából túlságosan is vékony lettem (kb M-L méretből S-XS), ezt tartottam is úgy egy évig. Azóta minden visszajött, motivációt jelenleg épp nem nagyon találok az első pontot leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!