Mit tegyek? (kényszeres evés)
Már vagy 5 éve szenvedek ebben a "betegségben", most vagyok 20 éves. Nem vagyok elhízva, kb 59 kiló vagyok 172 centimhez, de utálom a testem, mert rosszul oszlik el rajta a zsír, minden a lábamon, combomon, vádlimon, fenekemen van. Ez még nem is lenne nagy baj, ha le tudnám adni a felesleget.
Gyerekkoromban mindig nagyon vékony voltam, és erre pedig nagyon büszke. Azonban 15 éves korom körül feljött rám pár kiló, és azóta próbálom leadni, de egyre egyre csak jönnek fel. Már vagy ezerszer próbáltam változtatni magamon, de egyszerűen mindig falba ütköztem. Mindig nem úgy kelek fel, hogy na jó, most menni fog. De már annyiszor próbáltam, hogy az akaraterőm elillan. És csak jönnek fel a kilók, kb 52 kilóról kezdtem öt éve, most már 59. Tehát próbálok fogyózni, de a vége az hogy felfalok mindent, főleg csokit, sütiket. Akaraterőm az élet minden más területen mások által is csodált, de ezzel a problémával nem tudok megbirkózni. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!