Mit tegyek a kényszeres zabálás ellen?
Sziasztok.
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy éppen fogyókúrázom, már 10kg minuszban vagyok, változatosan étkezem,mozgom, vitaminokat is szedek, mégis mostanában rám jön egyfajta kényszeres evés, főleg édességeket vagy nagyon sós nasikat (chips, sós mogyi, stb...)ennék.
Eddig, ha rám jött ilyen, akkor mézes teát ittam vagy gyümölcsöket ( almát, narancsot, mandarint, ananászt, stb...)ettem, de már ez sem használ.
Nincs valami tanácsotok, hogy hogyan győzhetném ezt le?
Ha 'kényszeres zabálás' az, ahogyan leírod a helyzetedet, akkor ennek vagy valamilyen lelki oka van (amit úgysem tudunk megoldani, ez magasabb tudomány mint amihez pl. én felérhetek) vagy nem eszel elég zsírt, nem laksz elég jól. Egy pörkölt még nem elég zsíros étel, az lehet viszonylag sovány hús is. A fehérje jó, de tapasztalat, hogy az sem laktat eléggé. Mármint kellő mennyiségű zsír nélkül.
Illetve ha szénhidrátot eszünk az ételeink mellé, attól is csak éhesebbek leszünk, például rizs köret, tészta köret ezt váltják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!