Nagyon el vagyok hízva, de nem tudok lefogyni. Vagyis az
evés szinte kényszeres. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Evés közben és utána 10 percig olyan jól érzem magam, aztán meg jön a bűntudat.
2009. júl. 11. 10:01
1/10 anonim válasza:
függő vagy. Valami ellen így védekezel. Családi probléma, párkapcsolati. Kisebbségi komplexus. lelkileg kéne megoldanod, vagy segítséget kérnek szakembertől. Vagy erőt venned magadon és összekapni magad, Minden bennünk dől el.
2009. júl. 11. 10:03
2/10 anonim válasza:
Szar kaják helyett akkor inkább fehérjét egyél
2009. júl. 11. 10:06
3/10 anonim válasza:
egyetértek az előzővel, egyél sok fehérjét kevesebb szénhidrátot és naponta legalább 4-5 alkalommal.akkor nem leszel soha éhes és nem lesz evéskényszered.
2009. júl. 11. 10:10
4/10 anonim válasza:
a túlzott fehérjefogyasztás meg a vesét teszi tönkre, bírom a szakavatott tanácsokat.
2009. júl. 11. 10:11
5/10 anonim válasza:
a fehérje diétáknál is az van hogy TÖBB fehérjét kell enni, nem sokat. Óriási különbség. Mielött valaki ilyesmibe beleugrik nem véletlenül mondják hogy kérdezze meg az orvosát. De mindenki tojik az ilyesmire...
A te problémád lelki eredetű, azért is érzel bűntudatot utána ,mert tudod hogy ártottál a testednek de mégis meg kellett tenned ,mert ez okozott neked jó érzést. életed mennyire van sinen ? és mennyi idős vagy?
2009. júl. 11. 10:20
6/10 anonim válasza:
nem azt mondom, hogy élete végéig túlzottan csak fehérjét egyen. amíg leadja a felesleges kilókat addig viszont szerintem sokat segíthet. utána pedig át kell állni egy kiegyensúlyozott egészséges étrendre és persze mozgás is kell.
2009. júl. 11. 10:20
7/10 anonim válasza:
persze hogy nem élete végéig, én sem úgy gondoltam, de egy diéta időtartamára sem kell terhelni a szervezetet a túlzásokkal. Állandó zöldség fogyasztás is emésztőrendszeri problémákat okozhat.
Kiegyensúlyozott étrend. Pl hal, rizs, rák, ha szereted. De néha egy kis zöldség ilyesmi. Amozgás önmagában is sokat segít.
Előző elötti hozzászóló :)
2009. júl. 11. 10:25
8/10 anonim válasza:
Nem értem az egyes hozzászólókat minek bírálnak felül másokat mikor halvány fogalmuk sincs a dolgokról...Lehet lepontozni!
2009. júl. 11. 10:42
9/10 anonim válasza:
először is: pszichológus... másodszor pedig egyél fele annyit mint eddig, 2 hét mire összeszűkűl a gyomrod, utána már könnyebb lesz. Csak is te tudod szabályozni mennyit zabálsz. Mert gondolom az már nem evés amit te művelsz.
2009. júl. 11. 10:43
10/10 anonim válasza:
Én nem voltam nagyon kövér de volt felesleg rajtam kb 15 kg. Anyukám egyszer azt mondta ha így folytatom lefolyok az ágyról. Ez hatott.Gondolj erre te is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!