Kényszeres evés? (kérdésed. )
Valamelyik nap feltettem egy kérdést. Beteg voltam, és azóta nem kívánom az édességet vagy a rágcsát, de azon veszem mindig észre magam hogy ennék valamit. Ez előtte is így volt. Arra lennék kíváncsi hogy ez baj, vagy mit lehet tenni, esetleg mit tudnék enni olyan ami nem hizlal vagy nem káros az egészségemre? Amúgy nem hiszem hogy kövér lennék : 180/70
17/L
Ennek két oka lehet
1. Amit az egyik válaszoló írt, hogy vitaminhiányod van, és ezt a szervezeted igyekezne pótolni, de te nem éppen azt eszed, ami a szervezetednek kell, ezért folyamatosan éhséggel jelez, amíg meg nem kapja, amit akar.
Pl. hosszú ideig nem ettem se halat, se tejtermékeket, és most megkívántam, és semmi más nem csillapítja az éhségemet, csak a tej, joghurt és a hal. Pedig egyik sem különösebben a kedvencem, de gondolom van bennük valami amiből nekem hiány lépett fel.
Ilyenkor megehetnék egy egész ökröt is, akkor is éhes maradnék, ha nem a megfelelő tápanyagokat viszem be a szervezetembe.
2. Lehet lelki oka is annak, hogy mindig éhes vagy. Ezt is neked kel felfedezned.
- unatkozol
- hiányzik valami az életedből, pl. szerelem, szeretet, szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!