Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy héten egyszer-kétszer...

Ha egy héten egyszer-kétszer hányok ugye nem leszek bulí miás?

Figyelt kérdés
Néha többet eszek a kelleténél és amúgy is súlyfeleslegem van. Tudom, hogy nem szabadna, de most csak az érdekel, hogy lehetek-e bulímiás. 14\l

2014. márc. 12. 16:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
de végignézve a válaszokat tényleg abbahagyom...
2014. márc. 12. 17:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az vagy, de még nem késő visszafordítani, ezzel nagyon vigyázni kell ilyen fiatalon, nem szabad hagynod hogy elhatalmasodjon rajtad. Én em voltam soha bulimíás, most viszont próbálok fogyózi ami anniban merül ki h többet iszom kevesebbet eszem, többet próbálok mozogni és kevesebbet kockulni ami eléggé nehéz számomra. Nagyon ingadozó a súlyom, volt amikor úgy gondoltam anorexiás vagyok, egyik napról a másikra kb nyelni sem mertem, és iszonyatosan fájt a gyomrom semmit sem ettem. Ez pszichés alapú volt. Mindig is volt rajtam plusz de most próbálok változtati. Múlt héten nagyo beteg voltam enni sem bírtam annyi gyógyszer kellett szednem iszonyatosan hánytam, hát nem egy felemelő érzés. És csak azt gondold át, hogyha heti 2 x hánysz attól fog vmi történni? Nem. Attól semmit sem fogysz, de hogyha heti 2x sportolsz attól igen. Jobbulást, ne félj menni fog :)
2014. márc. 12. 17:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Amikor rádjön az édesség utáni vágy, akkor egyél mást, pl, narancsot, répát, kivit, natur joghurtba tehetsz kis mézet és gyümölcsöket.
2014. márc. 13. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!