Szerintetek június végéig (2 és fél hónap) le tudok fogyni 15-20 kilót ha most 100 vagyok, és nem eszem lisztet, cukrot, tésztát. Stb és heti kétszer spinracingre járok, egyszer néptáncra és egyszer aerobicra?
Szerintem le tudsz!
Csak kitartás és minél több mozgás! Ez a titka! Ha esetleg először még nem fogysz olyan sokat, akkor se add fel, majd fokozatosan fog lemenni! :)
Röviden és tömören: lehet, de nem könnyen. :)
Jobban jársz, ha nem "csak" fogyni akarsz, hanem életmódot váltani! Az válik be igazán, mert utána nem hízol vissza.
Nekem kb. 3 hó alatt ment le 15 82-ről 166 centi mellett. Közben ettem kenyérfélét is, viszont több zöldség-gyümölcs, csoki-csipsz felejtős, jóval több mozgás (átlag napi 1x kb 1 óra sztem kell). Ebből a mozgás a legfontosabb. Eleinte jó ha enyhén éhezel 1 hetet, mert tényleg összeszűkül a gyomrod és kevesebbtől is jól laksz utána, plusz emiatt gyakrabban is eszel, amitől felgyorsul az anyagcsere. Emellett, tudom h hülyén hangzik, de úgy észleltem h ha pár naponta gyűrögeted a zsírpárnákat, könnyebben apadnak. (plusz az izmokat se árt)
Hajrá.
Én is szeretnék fogyni, 104 kg vagyok most 170 cm-hez. Kb 55-60 kg-ra szeretnék lemenni, persze nem 2 hónap alatt. (Mondjuk 10-12 hónap, azzal megbékélnék:) )
Szerintem simán tudsz fogyni 2 és fél hónap alatt 15-20 kg-ot, ha ennyit mozogsz, csak ne ereszd el magad kajailag.
Minden agyban dől el, ha eldöntöd, hogy márpedig te lefogysz, akkor sikerülni is fog!
Hajrá! :)
Köszönöm szépen a válaszokat, örülök, hogy megerősítettetek!
Teljes mértékben azon vagyok, hogy ne csak leadjam azokat a kilókat, hanem az étkezési (és egyéb) szokásaimat gyökeresen megváltoztassam! Nagyon köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!