Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így fogok fogyni? Nincs...

Dorcsa76 kérdése:

Így fogok fogyni? Nincs szigorú diéta, de odafigyelek rá.15/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves lány vagyok, 166 cm, 63-64 kg. Eljött azaz idő mikor nyavajgok a testsúlyomért :D Szóval, nincs szigorú diétám mert hát tudom hogy a szervezetem fejlődésben van, de odafigyelek hogy miből mennyit eszek.Vagyis próbálok.Először 60kg-ra akarok lefogyni aztán szeretnék maradni 55 és 60 között.Régi nagy vágyam.Reggel (6 fele) egy bögre kakaót(bár ezt lehet mostanában elfogom hagyni) tízóraira (9-10 óra között) egy főtt tojásos, csirkemell sonkás szenyát eszek(rendes fehér kenyér..), suliban ebédelek szóval azon nem nagyon tudok változtatni:S délután pedig 4-5 fele eszek egy narancsot vagy almát vagy mindkettőt felkockázva. Folyadék leginkább víz, vagy tea szokott lenni édesítőszerrel és citromlével.Hetente háromszor aerobikozok Cindy Crawford-os DVD-re.És az utóbbin nem is nagyon akarok változtatni. Szóval az lenne a kérdésem hogy min kéne változtatnom?Légy szíves ne nézzetek hülyének, próbáljatok meg tippeket, segítséget adni! :) Öhm, és nem nassolok meg elhagytam ezeket a dolgokat.Még csak most kezdtem bele, szóval segítsetek.Írjátok le a tapasztalaitokat vagy bármi :)

2014. febr. 26. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Kakaó (tej) szendvics (búza), édesítőszer.

Ezekkel inkább hízni lesz lehetőségek.

A kakaót ihatnád tojástejjel/mandulatejjel, édesítőt használhatsz, de ne vegyszert hanem xilitet vagy eritritet, kenyér helyett zöldséget egyél az ételeidhez, és akkor.. akkor teljesen rendben lesz az étkezésed, szerintem!

2014. febr. 27. 12:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)) mivel jön majd a tavasz és nyár természetesen rá állok a zöldségekre(mivel mi itthon termesztjük a zöldséget, általában a gyümit szoktuk boltban venni inkább),imádom a zöldségeket,talán jobban mint a gyümölcsöt. Bár tízóraira nem tudom mit egyek, de ha nem viszek semmit éhenhalok :/ Koplalni meg nem akarok.várom még a válaszokat!:)
2014. febr. 27. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Olajos magokat vihetsz, gyümölcsöt vihetsz, salátát vihetsz, tojást (tojás palacsintát, banán palacsintát) vihetsz.

Bármit, ami nem gabonákból, tejből és cukorból áll hanem húsból, tojásból, zöldségekből vagy gyümölcsből, magokból.

2014. febr. 27. 15:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) tojás palacsintáról még nem hallotam de kifogom próbálni :D
2014. febr. 27. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!