Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék 170cm 65 kg...

Fogyni szeretnék 170cm 65 kg vagyok. Van valami diéta?

Figyelt kérdés
Suli mellett nem nagyon tudok koplalni mivel akkor nem tudok gondolkodni. Van valami diéta ami mellett gondolkodni is lehet? Sportolni rendszeresen sportolok 16 éves vagyok
2014. jan. 4. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy nem tudsz koplalni. Nem értem miért függ össze ilyen sok embernek a nem evés a fogyással. Egészségesen is le lehet adni a plusz kilókat. Nincs rajtad sok felesleg. Maximum öt kiló. Csak hagyd ki a nasikat, a cukros ételeket italokat. Fehér liszt helyett teljes kiőrlésűre válts. Sok fehérje, és kevesebb szénhidrát. Sok-sok zöldség. Ennyi a titok :)) Hajrá!
2014. jan. 4. 16:23
 2/5 anonim válasza:

Reggelire egyél valami szénhidrátot:gyümölcs,műzliszelet,műzli tejjel

Tízóraira(suliba 2.óra utáni szünetbe)is valami szénhidrátosat,de itt már lényegesen kevesebbet szabad enni mint reggelire:2db. műzliszelet

Ebéd:amit a suliba adnak:-( ,de ha otthon vagy,akkor:sovány húsok ZÖLDSÉGKÖRETTEL,lecsó,húsleves,káposztaleves,borsóleves

Vacsorára valami könnyű kalóriaszegény étel:saláta,sovány hús köret nélkül

És ne feledd:Reggelizz mint egy király,ebédelj mint egy polgár,vacsorázz mint egy paraszt.A 3 fő étkezés között csak valami nagyn könnyű ételt egyél:zöldtea,zöldalma,korpovit keksz,zöldségek

2014. jan. 4. 17:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, ha eszem felpuffad a hasam és még dagibb leszek
2014. jan. 4. 18:13
 4/5 anonim válasza:
Ha nem ennél fornettiket,csipszeket és hellyettük könnyebb ételeket ennél akkor nem lenne ez
2014. jan. 4. 19:20
 5/5 A kérdező kommentje:
:(
2014. jan. 4. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!