Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kész, elegem van! Ha csak...

Kész, elegem van! Ha csak almát/körtét/mandarint és natúr joghurtot eszek minden nap, akkor mennyit fogok fogyni?

Figyelt kérdés
Már csináltam ezt egy hétig és nagyon jó volt, nagyon jól éreztem magam tőle, de karácsonykor rám jött a roham és megint meghíztam. De most már elég volt, és ezt fogom csinálni akárki akármit mondd, és leküzdöm ezeket a rohamokat... Csak az érdekelne hogy mennyi idő alatt mennyit fogok fogyni? (+napi 1 óra séta)

2014. jan. 3. 21:25
 1/8 anonim válasza:
Semmi tápanyagot nem kap a szervezeted... Inkább csinálj normális diétát
2014. jan. 3. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz,miért jött rád a roham? Talán mert sz@.rul csinálod.
2014. jan. 3. 21:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon tanácstalan vagyok, segítsetek kérlek akkor! Itt van ez a sok ember aki állandóan osztja az észt nekem, aztán ők a legkövérebbek. Tényleg elegem van, simán van erőm amúgy végigcsinálni. Csak ennyit kérdeztem hogy milyen mértékű eredmény várható..
2014. jan. 3. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi jó abba hogy izmot vesztesz és nem zsírt???

Az olyan hogy a szarnak adsz egy pofont,és amit leadsz annak a kétszerese jön vissza,persze zsír formájában.

ha meg örökre ezeket akarod enni kb. 2 hónapig bírod és,úgy bezabálsz hogy nem a kétszerese hanem ötszöröse jön majd fel.

2014. jan. 3. 22:04
 5/8 anonim válasza:
mivel ez így egészségtelen, hogy szinte semmit nem eszel, valószínű lesz ilyen rohamod mèg. egyébként meg csak egészségesen kell étkezni és sokat inni, akkor tartós is lesz. sok sikert
2014. jan. 3. 22:04
 6/8 A kérdező kommentje:
De mitől jönne vissza még több kg, és miért zsír formájában? Ezt mondjátok meg nekem kérlek titeket..
2014. jan. 3. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért jönne vissza még több mert hirtelen bezabálsz,és a szervezeted úgy érzékeli hogy ez kivételes alkalom szóval mindent el kell raktározni.

Evéssel meg nem izom megy hanem zsír... ha izom menne akkor nem lenne senki se elhízva..

2014. jan. 3. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. Először is azt felejtsd el sürgősen, hogy gyors megoldásba fogj, mert hosszú távon vagy kikészít idegileg, vagy összeesel a gyengeségtől.

Minimalizáld a lisztet és cukrot az étrendedben. Kenyér, tészta, süti, és a kedvenceim, a habarás és a rántás elhagyása szükséges. Sok sok víz minden nap, és tényleg semmi más, mert azok csak rejtett plusz kalóriák. Ezeket a szabályokat betartva próbálj főzni, akár "hagyományosabb" ételeket. Főzelékből kihagyod a sűrítést. Nem kell bele. Nagyi úgy tanította, de neked nincs rá szükséged. Levesből kihagyod a nokedlit, a vadas húshoz nem csinálsz külön köretet, csak a húst és a finom mártást eszed. Ez csak néhány példa volt. Néha egy pohár kakaó, vagy kis csoki belefér.

Mozgásnak a futást ajánlom, vagy az Insanity videókat.

Én így fogytam nyáron 11 kilót. :)

2014. jan. 3. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!