Joreggelt kekszet es egy joghurtot reggelizzek vagy inkább egy szendvicset ha fogyni szeretnek melyik ajánlottabb?
2. válaszoló, leírtam mit ne egyen. tehát ezen kívül egyen mást.
Komolyan vennének? És mégis ki venne komolyan engem?
Nem úgy, jön valaki aki eleve értetlen azzal szemben amit írok. Eztán engem hol érdekel, hogy milyen benyomást keltek benne, komolyan vesz-e vagy sem? Én nem veszem komolyan az ilyeneket. Jönnek szembe az utcán, virtuálisan 'találkozunk' fórumokon, de az jelentéktelenségük túlmutat mindenen. Én nem akarom hogy minden akárki számára szimpatikus legyek és komolyan vegyenek. Ugyan már, én sem veszem komolyan a többséget.
A kérdés pedig nem arról szólt hogy mit egyen, hanem hogy ezen két variáció közül melyik a jobb.
Lehetséges válaszok:
A) egyik
B) másik
C) egyik sem jó, leírtam hogy miért. Nem volt szó arról, hogy akkor konkrétan mit egyen. Cukros, lisztes, tejes lehetőségek felől kérdezett. Egyik sem jó az emésztőrendszerünknek, de nem szólt arról a kérdés hogy mégis mi lenne jó. De mindenki tudja egyébként..
Mert kérdés volt?
Nem a kérdezőt nem akarom hogy komolyan vegyen, hanem azokat akik csak kötekedni akarnak velem. A kérdező összes válaszára halálosan komolyan válaszolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!