Ha egész nap eszek egy győri édes jó reggelt, meg max egy szendvicset + egy energiaitalt ezzel ugye fogyni fogok?
Mellette járok edzeni heti 3x, de sehogy sem megy le a feleslegem! Annyira elegem van belőle! Utálom magam!!
Ugye ez így menni fog?
Sok vizet iszom...
A sok folyadék oké, de ennyire kevés kajával nem lesz energiád edzeni, az tuti, hiába az energiaital. Egyél rendesen, ne tedd tönkre magad! Az egészséged fogja bánni!!! Egyél inkább többször kevesebbet, sok zöldséget, gyümölcsöt, stb... Inkább a kenyeret és a krumplit hagyd ki az étkezésekből, ha lehet.
De enni muszáj, ez nagyon kevés, amit most eszel!!!
ha koplalni kezdesz a szervezeted raktározó üzemmódra kapcsol. inkább étkezz okosan! délig próbálj meg csak gyümölcsöt enni, kerüld a szénhidrátot, ha nem bírsz meglenni kenyér nélkül akkor válassz teljes kiőrlésüeket. sok friss zöldséget egyél napközben nasi helyett, kerüld a cukros üdítőket, ebédre iktasd be a tészta,krumpli helyet a párolt zöldségeket és este már ne egyél csak gyümölcsöt-zöldséget
a heti 3szori eddzés meg a diéta segiteni fog, majd meglátod. perzse nem 2 hét alatt! de ne koplalj, mert az nagy butaság
Energiaital? Az véletlenül nincs tele cukorral? Hát persze, hogy így nem fogsz fogyni. A mozgás jó dolog, de tápanyag is kell a szervezetednek. Ha nem eszel így alakulhat ki a bulímia, anorexia, gyomorfekély....
Inkább egyél rendesen, naponta kb. ötször. És akkor a gyomrodat sem fogok kikészíteni.
Egyél reggelire kis sajtot, sovány sonkát, gyümölcsöt, joghurtot, müzlit. Ebédre jöhetnek a sovány husik gyümölccsel, zöldséggel, főzelékek, levesek. Este meg valami könnyű és kímélő. Lehet virsli, sovány felvágott, főtt tojás, zöldség, gyümölcs, tej. A győri édest hagyd meg tízórainak vagy uzsonnának nasinak.
És miért utálod magad? Mert van néhány kiló felesleged? És kinek nincs? Senki sem tökéletes! Ésszel fogyózz és lesz sikered! Drukkolok!
inkább mozogj! meg amit már mondtak előttem...
Még annyit hozzáfűznék, hogyha koplalsz, akkor ahogy a második hozzászóló modta:a szervezeted raktározó üzemmódra kapcsol. Ez azt jelenti, hogy ahogy abbahagyod a koplalást duplaannyit szedsz vissza, mint amennyit leadtál, mert a szervezet így készül fel a következő koplalásokra(akár lesz akár nem) vagyis a legközelebbi normál tápanyagbevitelnél és a koplalás alatt is megpróbálja a lehető legtöbb energiát zsírszövet formájában elraktározni.
szóval koplalsz és megbetegszel/legyengülsz/éhenhelasz vagy koplalsz és befejezed és a ledobott 5 kiló helyett visszajön 10 vagy NEM KOPLALSZ!
És ha úgy csinálom, hogy egyik nap futok fél-1órát lassú tempóban? ( mert amugy utálok futni:P ) és reggel megeszek egy banánt mielőtt elmegyek suliba, ebéd körül eszek párolt zöldséget délután még egy gyümölcsöt úgy rendben van? Nem merek enni, nagyon félek... :(
Nagyon köszönöm amúgy a válaszokat!
a zöldségek mellé rizst, halat és csirkehúst(persze nem agyonfűszerezve) nyugodtan ehetsz, de így jobb.
néha light joghurt is belefér :)
ha utálsz futni, akkor találj ki valami mást, én is utálok futni, meg az összes sportot amihez futni kell, ezért választottam a hastáncot, mint mozgásforma,másfél óra egy jó tanártól nagyon hatásos :)
egyébként 20-30 perc mozgás után kezdi el a tartalékokat( a zsírpárnákat) felhasználni a szervezet
Sajnos elég válogatós vagyok, húst nem eszek, max virsli vagy szalámik... joghurtot nem szeretem :))
köszönöm a tanácsodat, nagyon hasznos volt amúgy! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!