Nagyon édes szájú vagyok, de szeretnék fogyni. Ha mondjuk délelőtt 10-11-ig eszek édességet, ha megkívánom, és délután már nem, akkor fogyhatok? Síkerül valakinek így fogyni?
Ha már előre ezt tervezgeted, hogy mikor ehetsz édességet, akkor nem fogsz lefogyni :-)) Én is nagyon édesszájú vagyok, és úgy tudtam fogyni, hogy nem ettem semmi sütit meg csokit, kikapcsoltam az agyamból, hogy ilyen finomságok is vannak a világon. De tényleg nem könnyű. Próbálj meg édesség helyett joghurtot, gyümölcsöt enni - nekem így sikerült!
Karácsony előtt egyáltalán bele lehet még fogni a fogyókúrába? Emberkínzás, nem? :-)) Várj két-három hetet, aztán vegyél egy nagy levegőt és rajta!
Sok sikert!
Ha fogyni akarsz, SEMMIFÉLE édességet vagy zsírt nem ehetsz - de még csak nem is gondolhatsz rá!
Csak a gyümölcs (az se mind) és a joghurt mehet.
És, ha állandóan evésen gondolkodsz, akkor hízni fogsz. Még, ha sikerül is a fogyókúra, és kínkeservesen le is fogysz valamit - azonnal a dupláját hízod vissza utána. Ez a szervezeted reakciója ilyenkor.
Ne az ünnepek alkatt akarj fogyózni. Majd inkább januártól.
De. Én is imádtam a csokit és a sütit. Nem volt nap, hogy ne ettem volna.
Aztán egyszercsak elhagytam, mert én is le akartam fogyni. Eleinte hiányzott, aztán egyre kevésbé. A végén meg már nem is kivántam.
Ha mégis, akkor ettem helyette pár szem aszalt gyümölcsöt. De tényleg csak pár szemet és nem egy kilót. Most már elmondhatom, hogy lefogyott kövér vagyok. Jól nézek ki, de belül még mindig kövérnek érzem magam és továbbra is nagyon vigyázok. Maximum egy sportszeletnyi csokoládé az, amit egy héten megeszek és több nem is hiányzik. Ha te minden nap eszel továbbra is édességet, akkor nem fogsz lefogyni soha. Hagy ki őket. Akaraterő kérdése az egész és menni fog.
Ez így nem igaz,
én délelőtt, csokit és sütit ettem, ebéd helyett úsztam minden nap, este hús és zöldség, így fogytam fél éva alatt 8 kilót!
Hu én fél év alatt 8 kiloba belehalnék...én most azt próbálom hogy 6 után semmit nem eszek elötte meg bármit..állítólag ez hasznos+ még egy kis mozgás és csodákra képes:Dha édességet eszel napközben egyed, mert akkor mászkálsz , elhasználod a cukrot, ha már délután a tv elött ülve eszed akkor azt nem használod el, este zsír lesz belőle...
sok szerencsét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!