Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha egész nap eszek egy győri...

Ha egész nap eszek egy győri édes jó reggelt, meg max egy szendvicset + egy energiaitalt ezzel ugye fogyni fogok?

Figyelt kérdés

Mellette járok edzeni heti 3x, de sehogy sem megy le a feleslegem! Annyira elegem van belőle! Utálom magam!!

Ugye ez így menni fog?

Sok vizet iszom...

2009. máj. 14. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egy banán, párolt zöldség meg vmi gyümölcs egész napra? Te normális vagy??? De mind1, edzeni így úgyse lesz erőd...

Fogyni nem koplalással, hanem sok mozgással lehet igazán, ha éhezteted magad, lehet h fogyni fogsz, de utána egy picit többet eszel, aztán máris visszajön. Örökre meg ugye nem koplalhatsz, mert abba belehalnál.

De ha te tönkre akarod tenni magad, hát csináld, már ki is bérelhetsz magadnak egy korházi ágyat asszem...

2009. máj. 15. 17:08
 12/18 A kérdező kommentje:

értem... és tudom, de annyira bűntudatom van akárhányszor eszem... nem bírok sokat enni és nem is akarok, mert nagyon félek... most már heti egyszeri futást beiktatok a heti 3x-i edzéseim mellé és remélem sikerül leadnom ezt a kis felesleget... sok van nagyon a combomon és a fenekemen :S annyira undorító :((

köszönöm a válaszokat és a segítséget!

2009. máj. 15. 20:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Energia italt hagyd ki,mivel nagyon káros,ne hidd el hogy milyen sportolóknak fejlesztették ki meg minden,tele van rengeteg koffeinnel ami ugye káros és cukorral hogy kondit adjon,

Mondok egy tuti tippet:

1.Reggel amikor felkelsz megeszel 2 szendvicset(ne félj úgyis eltűnik,napközben le sportolod vagy lejárod,elbontja a szervezeted)

2.Ez után 1-2 órával megeheted a jó reggeltet

3.Hazamész és megeszel 1-2 szendvicset vagy akármilyen más kaját,ami mondjuk nem zsíroskenyér vagy valami édesség szendvicset,ezeket minden képpen 6óra előtt,ez azért jó mert akkor már kevésbé mozog az ember.6óra után már ne egyél.A szendvicsbe ne tegyél Margarint vagy Vajat mert az + zsír!!Tök mind1 hogy növényi akkor is zsír:D

Gyümölcsöt ehetsz bármikor meg zöldséget,energiaitalt NE! és sok folyadék.

Nekem bejött!

Télen még 102 voltam most már 88:),jó elárulom volt benne 1-2 csalás is amikor mondjuk ettem édeset most már 88:)

Remélem segíthettem!

2009. máj. 19. 19:23
 14/18 A kérdező kommentje:
köszi, aranyos vagy! :) megpróbálom, hátha sikerül...
2009. máj. 19. 21:58
 15/18 anonim ***** válasza:
"a húst nem szeretem, max virsli meg szalámik"...na az ilyentől kaparom a falat. a húst nem eszed meg, de az undorító bőrős,szalonnás,meg mittudomén még milyen értékes összetevőjű szar virsliket meg szalámikat megeszed. :S az ilyet sose értettem.
2010. aug. 18. 13:48
 16/18 anonim ***** válasza:
És mondjak neked valamit? Mivel mindig mikor eszel valamit parázol, h nem fogsz fogyni, vagy hízol tőle akkor úgy is lesz. Pszichésen is jöhet ez. ne félj már az ételtől úriissten. Sztem ehetsz mindent ami jól esik csak mértékkel és ha mellette mozogsz akkor semmi gond, ugyanis lemozgod a kalóriát. Így nincs mitől félni. A szervezeted nem fog helyreállni ha te csak gyümölcsöt meg zöldséget eszel....a koplalás nem jó a fogyáshoz. Ugyanis megzavarodik a szervezeted, h hirtelen miért kap kevesebbet, mint szokott és teljesen összezavarodik. Hidd el. Ne csináld ezt! Ha jót akarsz magadnak akkor eszel. Persze ne egyél zsíros kenyeret, meg ne tömd magadba a sütit, de azonkívül ehetsz ami jól esik, csak figyelj oda a mértékre és a mennyiségre.
2010. aug. 18. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:
ja és még egy észrevétel. azért is hagyj fel ezzel, mert a "félek az ételtől" és nem eszek könnyen átmehet anorexiába. Nem túlozni akarok, ez így is van. Van ismerősöm aki így kezdte.....Mert mindig félsz attól, h hízni fogsz tőle és a végén már úgy hagyod el az ételeket, hogy észre sem veszed, de anorexiás lettél...csak nem tudod, h az vagy és magadnak se ismered be. Fejezd be ezt! Egyél rendesen. Egyél reggelire gyümölcsöt és este 6 után ne egyél. De eközben egyél rendesen. De éheztesd ki magad, mert ezt ajánlják a hízni vágyóknak...éheztesd ki magad 1 hétig és aztán kezdj enni rendesen....biztos a hízás. Ne csináld ezt ha fogyni akarsz. Életed végiéig félni akarsz az ételtől és nem enni egy jó ízűt? Az a baj, ilyenkor elfelejted azt, h élvezd is az ételt, csakis a hatása lesz fontos. Márpedig ha nem élvezed amit eszel, nem szabadulnak fel bizonyos hormonok amik szükségesek az életkedvedhez és minden máshoz. És így tönkremész.
2010. aug. 18. 14:02
 18/18 anonim ***** válasza:
rosszul írtam...NE éheztesd ki magad, mert a hízni vágyóknak szokták néha ezt ajánlani
2010. aug. 18. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!