Ha egész nap eszek egy győri édes jó reggelt, meg max egy szendvicset + egy energiaitalt ezzel ugye fogyni fogok?
Mellette járok edzeni heti 3x, de sehogy sem megy le a feleslegem! Annyira elegem van belőle! Utálom magam!!
Ugye ez így menni fog?
Sok vizet iszom...
Egy banán, párolt zöldség meg vmi gyümölcs egész napra? Te normális vagy??? De mind1, edzeni így úgyse lesz erőd...
Fogyni nem koplalással, hanem sok mozgással lehet igazán, ha éhezteted magad, lehet h fogyni fogsz, de utána egy picit többet eszel, aztán máris visszajön. Örökre meg ugye nem koplalhatsz, mert abba belehalnál.
De ha te tönkre akarod tenni magad, hát csináld, már ki is bérelhetsz magadnak egy korházi ágyat asszem...
értem... és tudom, de annyira bűntudatom van akárhányszor eszem... nem bírok sokat enni és nem is akarok, mert nagyon félek... most már heti egyszeri futást beiktatok a heti 3x-i edzéseim mellé és remélem sikerül leadnom ezt a kis felesleget... sok van nagyon a combomon és a fenekemen :S annyira undorító :((
köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Energia italt hagyd ki,mivel nagyon káros,ne hidd el hogy milyen sportolóknak fejlesztették ki meg minden,tele van rengeteg koffeinnel ami ugye káros és cukorral hogy kondit adjon,
Mondok egy tuti tippet:
1.Reggel amikor felkelsz megeszel 2 szendvicset(ne félj úgyis eltűnik,napközben le sportolod vagy lejárod,elbontja a szervezeted)
2.Ez után 1-2 órával megeheted a jó reggeltet
3.Hazamész és megeszel 1-2 szendvicset vagy akármilyen más kaját,ami mondjuk nem zsíroskenyér vagy valami édesség szendvicset,ezeket minden képpen 6óra előtt,ez azért jó mert akkor már kevésbé mozog az ember.6óra után már ne egyél.A szendvicsbe ne tegyél Margarint vagy Vajat mert az + zsír!!Tök mind1 hogy növényi akkor is zsír:D
Gyümölcsöt ehetsz bármikor meg zöldséget,energiaitalt NE! és sok folyadék.
Nekem bejött!
Télen még 102 voltam most már 88:),jó elárulom volt benne 1-2 csalás is amikor mondjuk ettem édeset most már 88:)
Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!