Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak joghurtot, kefirt,...

Ha csak joghurtot, kefirt, zöldséget és tejet fogyasztok heteken át akkor fogok fogyni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy fogsz fogyni, csak ez egészségtelen.

Meg szerintem be sem fogod tudni tartani, olyan éhes leszel.

2011. jún. 6. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogsz, de szerintem olyan hasmenésed lesz... Arról nem is beszélve, hogy ez a 'diéta' nem is egészséges. Inkább sportolj és egyél rendesen. De ha ez nagyon fájna, akkor legalább egy kis húst, halat egyél már mellé.
2011. jún. 6. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen. És amikor lefogytál, és eszel mást is, negyed annyi idő alatt visszahízod az egészet, mint amennyi alatt lefogytad. Te sem leszel kivétel a jojó alól.
2011. jún. 6. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért kell ilyen hülyeségekez folyamodni,miért nem lehet tudatosan,egészségesen táplálkozni?

1. Most persze úgy gondolod hogy menni fog,bizonyára egy jó kis reggeli után vagy.Ilyenkor mindenki azt hiszi hogy na én most megváltom a világot fogyókúra szempontjából"mindenre képes vagyok" mondattal. Igen ám ez megy is 1max 2 hétig utánna olyan falásroham tör rád amit most el sem tudsz képzelni.

2. ezt a "diétát" nem lehet egy életen át tartani,ilyen koplalás után,ha abbahagyod és elkezdel normális ételt enni rohamosan szöknek majd vissza a kilók!

3. Ha nagyobb túlsúlyod van hamarabb el kellett volna kezdeni fogyózni,nem pedig mikor már hasadra süt a nyári nap és hétvégén már strand.

2011. jún. 6. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!