Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alultáplált lennék? Lehet...

Alultáplált lennék? Lehet bajom abból, ha gyakorlatilag kenyeren, vizen és margarinon élek? Jelenleg nem engedhetek meg mást magamnak.

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Egyedül élek, magamat tartom el. Az egyetem mellett dolgozok, de csakis magamra számíthatok. Nagyon kevés pénzböl kell megoldanom, hogy kijöjjek és ezért a kaját is nagyon le kellett redukálnom. Multivitamint szedek (Dm sajátmárkája) de mégis aggódom magam miatt. 168 cm vagyok és 44 kiló. Eszek "rendesen", csak hát egyoldalúan. Nem fogytam hirtelen, mindig is vékony voltam, csak az utolsó évben szaladt le rólam 3 kiló.
2014. febr. 25. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez az egész semmi. Feleslegesen szedsz multivitamint ha kenyeret eszel és nem alapozod alá egy olyan étrenddel ami segíti a vitaminok felszívódását.
2014. febr. 27. 22:30
 12/13 anonim válasza:
Lol amit itt írnak neki, hogy tészta meg krumpli. Ugyanolyan szar. Igen, lehet bajod belőle, és igen, fogja fel minden okos válaszoló, aki húst meg rizset, meg gyümölcsöt akar vele vetetni, hogy lehet, hogy azon a 200-300 forintos kiló kenyéren 3-4 napig elél, és igen vannak ilyen szegény emberek ma Magyarországon meg még szegényebbek is.
2015. márc. 3. 11:09
 13/13 anonim válasza:
Ja meg mielőt jön az, hogy miből van neki vitaminra. A dm-ben 100 szem vagy 1200 forint. Az minimum kettő, de inkább három hónapra elég, úgyhogy annak az árából se fog dőzsölni, meg sok hasznos táplálékot venni..
2015. márc. 3. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!