Alultáplált lennék? Lehet bajom abból, ha gyakorlatilag kenyeren, vizen és margarinon élek? Jelenleg nem engedhetek meg mást magamnak.
De, megengedhetsz mást. Nem hiszem, hogy a margarinos kenyér olcsóbb, mint pl. a káposzta rizzsel. Viszont sokkal rosszabb. Nem mintha az általam említett kiegyensúlyozott lenne, de valamivel jobb. S mennyiből kell kijönnöd, hogy pl. napi egy tojás se férjen be? Én tuti belepasszíroznám, mert nekem alap, de persze csinálhatod máshogyan is.
Brutális tápanyaghiányod lesz így. Ha kevés jut ételre, különösen meg kell nézned, mire költöd. Ne ezekre.
Szia!
Igen, lehet bajod! Ez nagyon veszélyes! Mindenképpen szükséged lenne valódi ételekre, mert a fehér kenyér és margarin tényleg nem az. Sztem az alma nem túl drága ilyenkor, + én reggelire zabkását szoktam enni, 500g 150-200 ft-ba kerül, és hb. 2 hétre elegendő. Csak vízzel kell megfőzni. Egyébként a dm-es vitaminok szerintem jók. Egyáltalán nem rosszabbak mint a gyógyszertárban kapható ismeretlen márkák.
Erre.. a következőt tudom írni:
A világunkra jellemző az éhezés (mondjuk a világ felére, de a nyugati világban sem ismeretlen a minőségi éhezés, csak általában nem ilyen mértékben mint nálad, kérdező).
Na most, sokan egész életükben így élnek mert ilyen a rendszer, ennyit engedhetnek meg maguknak.
Én abszolút elvetem a mai társadalmi rendet, rendszert.. és az emberellenes világot illetve azokat az érdekcsoportokat akik miatt ilyen.
Te egy újabb áldozat vagy.. Ez van sajnos.
Rizs + belsőségek + idényzöldség (vagyis éppen olcsó zöldség) amik a legolcsóbbak de tekinthetők még minőségi ételeknek.
- tejmentes
- gluténmentes
Viszont így eléggé össze lehet hozni a tápanyagokat, akár multivitamin nélkül. Vitaminból érdemes ráállni a c+d-vitaminra multi helyett. Többet érhet..
Szia! A krumplit szereted? Egy csomó dolgot lehet belőle csinálni. És tényleg jobb a zsír, mint a margarin, mert nemcsak kenyérre tudod kenni, hanem főzéshez is fel tudod használni. A rizs, zabpehely mellett simán éhen halsz, finom meg egészséges, de nem laktat...
Amikor van pénzed, próbálj meg tejterméket és gyümölcsöt venni, még ha csak egy-egy darabot is. De kell a szervezetnek.
Ezt úgy írom, hogy én is nagyon csóró vagyok és a saját bőrömön tapasztaltam. Ha gondolod, írhatsz privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!