Elméletileg már lefogytam, gyakorlatilag viszont még nem! Mi lehet a baj?
Most nyáron 10 kilót fogytam, így vagyok 90. A kalkulátor szerint már inkább az egészséges kategóriába tartozom, pedig még mindig csöpögök a hájtól. Elvileg az ideális testsúlyom 85 kg, de kizárt, hogy 5 kiló felesleg ilyen mértékben meglátszana. Lehet, hogy túl gyorsan fogytam ?
16/F 190cm
Ui.: A jojó effektustól nem félek, rám vmiért nem hat.
Én biztos vagyok benne, hogy van változás, csak tini korban ez olyan máshogy jön le. A haverjaid igazán lelkesíthetnének. :-/ Olyat esetleg nem tudsz megkérdezni, aki nem mindennap lát? Ő tuti megbízhatóbb diagnózist tudna adni. :)
Esetleg javasolnám, hogy ne csak a súlyod mérd, hanem centiben is körbe itt ott, valamint sokat segít az is, ha készítesz egy fényképet magadról előtte (bár ez már kicsit késő) és összehasonlítod magad időnként.
Ruháid, hogy állank? Nem kell bentebb húzni az övet? Azért 10 kiló nem kevés, lehet érezni, hogy már nem úgy áll a nadrág, póló mint régen.
Ne keseredj el és legfőképp ne add fel! Ehhez a magassághoz nem vagy kövér. Sportolj és akkor jó pasi leszel. :)
Hát, én is így vagyok, csak lányban. 180 centi vagyok, 110-ről 98 kg vagyok most és anyukámon kívül senki nem lát változást, pedig a nadrágomból már nem is ugyan azt a méretet veszem. Szerintem ne a súlyra menj rá...
A centi mérés szerintem is jó ötlet, meg a ruháidon és saját magadon kell érezd.
Nekem pl. nincs álomsúlyom. Addig csinálom, amég bele nem férek abba a 40-es nadrágba és abba az M-es zöld pólóba, ami ki van akasztva a szekrényemre motivációnak :))
Ez kb. még 15-20 kilót jelent esetemben, sajnos.
Kitartás, ne add fel és egyszer a tükörképed is az lesz, mint amit szeretnél, hidd el!
ja, és hozzátenném, hogy a barátom se észlelt különösebb változást, csak mintha talán kisebb lenne a pocid édes szinten, pedig vele közelebbi a kapcsolatom és kevesebb ruhában, mint az anyukámmal...
az előző voltam :) L, 21
Ha nem jó módszerrel fogytál, akkor főleg vizet és izmot vesztttél, ezért nem látványos a fogyás.
Intenzív sport, alakformálás, izomtömegnövelés hiányzik gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!