Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elméletileg már lefogytam,...

Elméletileg már lefogytam, gyakorlatilag viszont még nem! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Most nyáron 10 kilót fogytam, így vagyok 90. A kalkulátor szerint már inkább az egészséges kategóriába tartozom, pedig még mindig csöpögök a hájtól. Elvileg az ideális testsúlyom 85 kg, de kizárt, hogy 5 kiló felesleg ilyen mértékben meglátszana. Lehet, hogy túl gyorsan fogytam ?

16/F 190cm

Ui.: A jojó effektustól nem félek, rám vmiért nem hat.

2009. aug. 29. 23:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

Az izom nehezebb, mint a zsír.

A qurvaéletbe, ne csak a mérleget figyeljétek mindíg.

A diéta alatt leadott egy csomó izmot, meg valamennyi zsírt.

De az is lehet, hogy az izom helyett még fel is szedett valamennyi zsírt, így kövérnek néz ki.

Az izom elvesztése lehetetlenné teszi a zsírleadást, mivel az izom az aktív szövet, a zsírt meg csak úgy cipelitek "dísznek".

Tessék rendesen edzeni férfi létedre, nem idióta női diétákat követni.

"Lehet, hogy túl gyorsan fogytam ?"

Hát ja! 10 kiló a nyáron (még nyár van bazzz)....

Heti 1 kilónál több zsírt LEHETETLEN leadni.

(9000 kcal-deficitet kell produkálnod hozzá)

Így látatlanban azt mondom 2-3 kiló zsírt veszítettél, a többi víz + izomfehérje + izomglikogén.

És többet már nem is nagyon fogsz tudni, mert a zsírmetabolizmus lelassul/leáll.

2009. aug. 30. 11:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat :) Azért választottam a fogyók.urvát az edzés helyett, mert nyáron nincs túl sok kedvem mozogni. A suliban pedig olyan nehéz a tesi, mint egy kiképzés, szóval szerintem heti 3 tesióra felér egy jó edzéssel.
2009. aug. 30. 12:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
el kell hogy keserítselek: izomból fogytál. Azt olvasom, hogy a tesi óra olyan, mint a kiképzés. Na akkor ezek után lesz mégnehezebb, mert gondolj bele, hogy nyár előtt +5-7kiló izom volt rajtad és úgy is megterhelő volt mozogni. Most pedig kevesebb izomzattal kell majd elvégezned ugyanannyi munkát.
2009. aug. 30. 13:28
 14/17 A kérdező kommentje:
13:28- ettől félek
2009. aug. 30. 14:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Háát, vazze, te se vagy egy akárki! Hogy nyáron nincs kedved mozogni?? Ez röhejes ne haragudj!
2009. aug. 30. 15:30
 16/17 A kérdező kommentje:
15:30 - te már láttál igazi, elhízott embert ?
2009. aug. 30. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Láttam, a tükörben két éve!

Aztán visszafogtam a kajaadagokat, hetente 4 szer úszom 2 km-ert, és meg van az eredmény.

Fogytam 8 kilót , de olyan lett a felsőtestem mint egy vizilabdásé

2009. aug. 30. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!