Mi a saját "módszeretek" a fogyókúra alatt?
én a kalóriaszámolgatást kombináltam szénhidrátszámolással, és a saját szabályaimmal. még az elején vagyok, de régebben már csináltam ezt, (akkor is fogytam) csak kevesebb kajával. :( nem találtam meg a tökéletes mennyiségeket így éhezés lett belőle és feladtam.
most okosabb vagyok. kicsivel többet eszem úgy, hogy beleférek a kalória és szénhidrátkeretbe, így a feladás esélytelen mert éhes sem vagyok.
Az étrendem számolt, csökkentett kalória és szénhidrát alapú. 1300-1600 kalória között eszem naponta, maximum 160 gramm szénhidráttal.
Nem mindig érem el a max szénhidrát keretet, és a kalória is ritkán: max heti 1x megy 1500 fölé. Soha nem éhezem.
Zöldség és hús alapú a táplálkozásom. Mellette helyet kap a teljes kiőrlésű kenyér,
tojás , sajt, vaj, havi 2 doboz kefír
heti 1x krumpli, és heti egyszer szénhidrát csökkentett tészta,
valamint heti egyszer ezek közül valami: fehér bab, lencse (ha ezt eszem, akkor kihagyom a krumplit)
némi gyümölcs
diabetikus édesség
Mindig minden téren nagyon odafigyelek a mennyiségekre. Minden ami fel van sorolva azért kell, hogy ne legyen egyhangú az étrendem. A mozgást csak az 5. héttől tervezem beiktatni. (előbb átállnék a táplálkozás részére biztonsággal) Most másfél hétnél tartok csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!