Van itt olyan aki kipróbálta a flabélos-t? Hatásos, megéri? Mennyibe kerül?
Sokan próbálták.
Nyilván nem hatásos, mégis milyen hatása lenne? Rezeg alattad egy gép, erre egy régi busz is képes, ez még nem előnyös hatás, nem edzés.. :)
Nem kerül sokba általában, hiszen csak kb. 10 perces 'foglalkozásokról' van szó. Nem éri meg, illetve ahhoz képest drága hogy semmit sem ér.
Bár valakik szerint vicces, és ha tényleg szórakoztat akkor az megéri a pénzt.. viszont van aki még simán hízik is flabeloszozás mellett (nyilván ez is független a rezgetéstől) így.. talán jó lenne a köztudatba beolvasztani, hogy erőbefektetés nélküli edzés vagy energiabefektetés nélküli nyereség nincs :)
Azért találták ki a flabelost, hogy pénzt húzhassanak le a csajokról.
Nyilván sok befolyásolható, talán kissé lusta / vagy időhiánnyal küzdő fiatal-középkorú nő kezd repesni a gondolattól, hogy végre igazi edzés eredményeit érhetik el rövid idő alatt és fáradság nélkül.
Az alapvető marketing trükk, hogy pozitív véleményeket (hazugságokat) terjesztenek valamiről, enélkül nem igazán működne az egész.
De természetesen tényleg hazugság az egész.
Még annyit sem ér mint a kocogás, pedig tudni kell a futkosás is bármilyen populáris, valójában az is szinte csak időpocsékolás, a flabelosznál mondjuk károsabb lehet..
Na most akkor valami ami a futásnál is kevesebbet ér, az milyen lehet? 10-20 perc időpocsékolás, némi pénz pocsékolás.. 1-2 flabelos alkalmi jegyből lehet már kijönne egy napi hús és zöldség adag ára, ami már szálkásító táplálkozás alapja, lehetne vele fogyni.
Edzeni pedig ingyen is lehet mellette, tehát hogy az ember költ-e rezgő gépre.. nehogy a táplálkozása rovására menjen a kiadása egy értelmetlen időtöltés miatt.
"de ha ennyien imádják annak lehet oka "
Igen, az hogy sajnos ennyi ostoba, befolyásolható, lusta ember van :(
Kérdező, ne hidd el a tündérmeséket, menj futni, úszni, biciklizni, ugrálókötelezni, stb., csinálj olyat, ami tényleg hatásos.
Minden butaságot amit nők szédítésére találnak ki nem tudok kipróbálni.
De miután én igazi edzéssel foglalkozom, így azért lehet egy véleményem.. nem kötelező elfogadni persze. Lehet úgy csinálni mintha a rezgő gép igazi edzésnek számítana, csak ezen a vonalon haladva minden érték ki fog veszni.. ez a modern világ átka persze.
7-es:
Sztem pedig az igazi értékek úgyse fognak kiveszni, ettől én nem félnék. Tegyük fel, h működik ez a rezgő szarság, amire én is kíváncsi vok, attól még fognak járni sokan futni, edzeni, mert az azért másabb dolog, örömet okoz egy jó kis focimeccs. Ez olyan mint a könyvek, h sok elektronikus van már, de azért sztem aki igazán élvezni akarja a dolgot, az sima nyomtatott könyvet is a kezébe vesz.
Azok a (lustább) tömegek akiket így elzárnak az igazi testedzéstől, ők pedig járulékos áldozatok lesznek.
Mert sajnos az ember nem tud sokáig létezni edzés nélkül. Igazi mozgás nélkül, de ne legyen nekem igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!