Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyot már valaki a FLABELOS...

Kiss Anikó Anna kérdése:

Fogyot már valaki a FLABELOS edzőgéptől?

Figyelt kérdés

Szeretném kiprobálni ezt a gépet, és az volna a kérdésem h mennyi edzés kellene h elinduljon a fogyás?

Esetleg van valakinek ilyen Tapasztalata?

2013. nov. 11. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem figyelsz az étkezésre, akkor semmitől sem fogsz fogyni.

Én azt mondom,hogy a Flabelos max. annak jó, aki feszesedni max. 3-4 kg-ot szeretne leadni.

Csodát nem kell tőle várni!

2013. nov. 11. 14:42
 2/5 anonim válasza:
Elég fura, dolog, mert magamon én is azt tapasztalom amit az első válaszoló is írt, sajnos az étkezésemre nem igazán figyelek, szerencsére azért még messze vagyok az elhízástól, flabelost napi rendszerességgel használom az egyes fokozaton , de nem fogytam semennyit, viszont a narancsbőr kezd elhalványodni. És amiért írtam, hogy fura, anyu is használja igaz ő havonta, kb. egy hetet tudja minden nap használni, de ő olyankor napi kétszer a kettes fokozaton, ő kicsit azóta jobban odafigyel a kajára is, de nem eszik nagyon másként, mint eddig, ő fogyott így az összesen kb, három hét alatti használattól 4kgt.
2013. nov. 11. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon nagy ellenzője vagyok a csodavárásnak és az embereket lehúzó 'csoda edzések' népszerűsödésének, terjedésének.

De egyszer majd egy Kiss Anikóhoz hasonló személye elmondhatná, mégis miért akarják kipróbálni ezeket a gépeket.

Minden esetre sok tapasztalat van a flabéloszról, van ki hízott, van ki fogyott, én szeretném nagyon határozottan állítani, hogy semmilyen érdemleges hatása nincs, és ha valamit tapasztalnak a használata közben, az független a rezegtető géptől.

A veszélye az, hogy értékes edzéstől, gyakorlástól veszi el az időt és a pénzt miközben a lelkiismeretet tévesen megnyugtatja, azaz elhisszük hogy edzettünk valamit, pedig nem.

2013. nov. 11. 15:20
 4/5 anonim válasza:
1 hónap után már látványos. Én heti 5*20 percet jártam, rendesen-egészségesen ettem és a gatyaméretem (is) kisebb lett. Csípőmön is látszik a változás, aminek nagyon örülök. Én ajánlom!
2014. febr. 22. 15:37
 5/5 banya0155 válasza:

Szia!

2 hónapja használom a Flabelost. 120 kilóval kezdtem, beszűkült mozgással, letapadt izmokkal, kényszertartással. Tudni kell, hogy nehéz fizikai munkát végzek, emelek... stb

Nos... az első alkalom után, kb. fél óráig bizsergett még a hajhagymám is... Jól esett, úgy éreztem, hogy a világot ki tudnám mozgatni a helyéről. " naponta mentem 2x10 percet. Ma 114 kiló vagyok, átlagos 4-5 centit veszítettem a körfogatomból :). A fenekem megemelkedett, a nyaki, váll, kar problémáim elmúltak. A karom integető izma feszesebb, a hasam laposabb és a combom narancsbőrikéje sokat simult a tokám feszesebb. Fittebb, erősebb és aktívabb vagyok. Bizonyára ez a mozgatás jót tesz az emésztésemnek is mert naponta 2x is használom a wc-t nagy dologra, több folyadékot igényel a szervezetem és így kevesebb ételt tömök magamba (nem mintha előtte zabáltam volna). 2 napja vettem egyet itthonra és magam állítom be az időt, az erősséget, az intenzitást. Különböző gyakorlatokat lehet rajta végezni, súlyokkal, szalagokkal vagy csak a testhelyzet változtatásával. Nekem bevált, segített abban, hogy a súlyom jelentette korlátokat legyűrve elkezdjek egy aktívabb életet. Bizonyára erősít annyit, hogy október környékén futással is kiegészíthessem a mozgásomat.

2015. aug. 23. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!