Fogyot már valaki a FLABELOS edzőgéptől?
Szeretném kiprobálni ezt a gépet, és az volna a kérdésem h mennyi edzés kellene h elinduljon a fogyás?
Esetleg van valakinek ilyen Tapasztalata?
Ha nem figyelsz az étkezésre, akkor semmitől sem fogsz fogyni.
Én azt mondom,hogy a Flabelos max. annak jó, aki feszesedni max. 3-4 kg-ot szeretne leadni.
Csodát nem kell tőle várni!
Nagyon nagy ellenzője vagyok a csodavárásnak és az embereket lehúzó 'csoda edzések' népszerűsödésének, terjedésének.
De egyszer majd egy Kiss Anikóhoz hasonló személye elmondhatná, mégis miért akarják kipróbálni ezeket a gépeket.
Minden esetre sok tapasztalat van a flabéloszról, van ki hízott, van ki fogyott, én szeretném nagyon határozottan állítani, hogy semmilyen érdemleges hatása nincs, és ha valamit tapasztalnak a használata közben, az független a rezegtető géptől.
A veszélye az, hogy értékes edzéstől, gyakorlástól veszi el az időt és a pénzt miközben a lelkiismeretet tévesen megnyugtatja, azaz elhisszük hogy edzettünk valamit, pedig nem.
Szia!
2 hónapja használom a Flabelost. 120 kilóval kezdtem, beszűkült mozgással, letapadt izmokkal, kényszertartással. Tudni kell, hogy nehéz fizikai munkát végzek, emelek... stb
Nos... az első alkalom után, kb. fél óráig bizsergett még a hajhagymám is... Jól esett, úgy éreztem, hogy a világot ki tudnám mozgatni a helyéről. " naponta mentem 2x10 percet. Ma 114 kiló vagyok, átlagos 4-5 centit veszítettem a körfogatomból :). A fenekem megemelkedett, a nyaki, váll, kar problémáim elmúltak. A karom integető izma feszesebb, a hasam laposabb és a combom narancsbőrikéje sokat simult a tokám feszesebb. Fittebb, erősebb és aktívabb vagyok. Bizonyára ez a mozgatás jót tesz az emésztésemnek is mert naponta 2x is használom a wc-t nagy dologra, több folyadékot igényel a szervezetem és így kevesebb ételt tömök magamba (nem mintha előtte zabáltam volna). 2 napja vettem egyet itthonra és magam állítom be az időt, az erősséget, az intenzitást. Különböző gyakorlatokat lehet rajta végezni, súlyokkal, szalagokkal vagy csak a testhelyzet változtatásával. Nekem bevált, segített abban, hogy a súlyom jelentette korlátokat legyűrve elkezdjek egy aktívabb életet. Bizonyára erősít annyit, hogy október környékén futással is kiegészíthessem a mozgásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!