Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék tartósan lefogyni?...

Hogy tudnék tartósan lefogyni? Minden tanácsot nagyon szívesen vennék.

Figyelt kérdés

Nagyon zavar a súlyom. Többször fogytam 10 kilót, de mindig visszajött. Több, mint egy éve szoptatok, de ettől nem fogyok, nem befolyásolja a súlyomat. Tanácsokat szeretnék, hogy tartósan hogyan fogyhatnék. Én magam nem gondolom, hogy sokat ennék, de lehet, hogy másokhoz képest mégis sokat eszem. Hogyan sikerülhetne lefogynom visszahízás nélkül? El vagyok keseredve, soha életemben nem voltam 70 kg-nál kevesebb felnőttként, nagyon szeretném vékonyan is látni magam! Norbival fogytam régen 70 kg-ra, de a szülés után 92 lettem, jelenleg 87 vagyok.

23/N

2009. dec. 10. 10:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És ettől fogytál ennyit vagy mást is csináltál? Étrended milyen volt? Mennyi ideig tartott lefogyni? Ez teljesen betarthatónak tűnik, kipróbálom!
2009. dec. 10. 14:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos, hogy semmi cukor, semmi süti, mert ettől azonnal visszakúszik. Aztán zsírmentes étel, és minél kevesebb szénhidrát. Egyél sűrűbben keveset.

A lassú fogyás a tartósabb szerintem. A hastánc nagyon jó egy fiatal nőnek. A nőiességet is kicsit előhozza. Pont ott formál, ahol kell. Minden evés után sok cukormentes folyadék. Attól is nagy az étvágy, ha a szervezet éhezik, tehát a vitamin és ásványisó bevitelre is ügyelni kell.

A boldogság is fogyaszt. Egy jó párkapcsolat feltölt érzelmileg, és nem kell vigasztalódni mással.

Nekem ez vált be. Kövér kislányból most átlagos súlyú vagyok. A hastánc miatt betig egy dögös nő lett belőlem.

2009. dec. 10. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:

13:56os vagyok.

Semmit nem csináltam másképp, nem iktattam ki minden "mumust" az életemből. Annyi tettem, hogy mozogtam mindennap, édesítőszeres üditőt ittam és csökkentettem a kaja adagot. Semmi bajod nem lesz ha megeszel egy szelet fehér kenyeret vajjal meg szalámival. Lényeg, hogy ne egy egész fél kg legyen a kenyér, hanem egy szelet.

Nem mondtam le semmiről, csak vigyáztam, hogy keveset egyek, és volt, hogy az étkezéseket egy joghurtal helyetesítettem.

Azt mondják, már átzuhantam az ellenkező oldalra, mert már nagyon vékony vagyok, de a kevés kaja miatt mára összeszűkült a gyomrom és ritkán érzem magam éhesnek. És kevesebbet is mozgok mint régebben mégis sikerült ezt megtartanom.

4hónap alatt ment le -30kg.

Most pedig 2 hónap altt -12kg. És ezzel a módszerrel.

2009. dec. 10. 16:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon ügyesen csináltad, gratulálok! :) Én is megpróbálom, a hastánc is jó ötlet, köszönöm!
2009. dec. 10. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!