Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Segítséget...

Most mit tegyek? Segítséget kérek nem tudom hogy hagyam abba és félek baj lesz. ( többi lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Sok ideje sportolok.De nemrég nagyon megtetszett a nagyobb has comb mell stb.Pár hónapja abbahagytam a sportot .Meg. elkezdtem büfézni a suliba.Rengeteg hízlaló kaját eszem.Elsőnek a melleim nőttek meg plusz a hasamon meg a combomon is volt egy kis háj.Magamnak veszem a ruhákat így mindignagyobbat veszek.A szüleimnek nem nagyon tünt fel az arcomon láták de nem gondolták hogy enyire sokat híztam (19 kgt) Pár napja voltunk uszodában és hát ott látták hogy mekkora hasam van meg hájas combom.Meghát nehezebb volt a mozgás.Kollégista vagyok úgyhogy a sportot nem bírják ellenőrizni.Most mégtöbb pénzt addnak a sportra de én edzések helYet valahol eszem el az edzés árát.Mostmár leszeretnék állni a hízásról mert így jó érzem magam csak nem bírom abbahagyni a hízást sőt az utóbbi időben begyorsult a hízás.A szobatársam is duci együtt hízókurázunk van hogy éjfélkor az előre bekészített két nagy pizzát plusz a rengeteg chipset pár pillanat allat lenyomjuk és mellé cukros üdítőt iszunk.Így este több ezer kalóriát beviszünk.Próbáltam abbahagyni de nem tudom és egyre csak hízok félek hogy nagy baj lesz.Egyébként 5 hónap allat 21 kgt híztam így pont tetszek magamnak nagy cicik úszógumis has plusz rejtő

2014. febr. 17. 20:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Plusz rejtő comb de többet nem akkarok hízni.
2014. febr. 17. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ez nagy butaság volt tőled. Egy pár kiló még oké, de 21... ezzel komoly terhelésnek teszed ki a szervezetedet, többek között az ízületeidet és a szívedet is!

Szerintem a megoldást te is tudod. Este már ne egyél, pláne ne későn, és ne pizzát, chipset. Ez nem csak annak alapszabály, aki fogyózik, hanem mindenkinek, aki egészséges szeretne maradni. Cukros üdítők és egyebek helyett pedig víz vagy cukrozatlan tea. A rengeteg péksüti, kenyér, pizza és gyors kaják helyett pedig rendes étel (hal, sovány húsok, zöldség, gyümölcs, tejtermékek (de nem cukrozott gyümölcsjoghurt és társai))! Ha nem mozogsz emellett, akkor nem fogsz lefogyni. Bár nem igazán értem, miért akarod megtartani ezt a súlyt. Igen, szerintem is jobban néz ki az, ha egy lány nem csont és bőr, hanem van rajta mit fogni, de ez már nem csak esztétikailag nem szép - bár ízlések és pofonok- , hanem egészségtelen is.

15 éves vagy. Most még könnyen tudsz változni, később sokkal nehezebb lesz. Ne rontsd el tudatosan az életed!

2014. febr. 17. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Még annyit tennék hozzá, hogy a környezeteddel is beszéld meg, hogy leállsz. Mostantól nem az a közös program, hogy kajáltok. Talán az lenne a legjobb, ha a szobatársaddal nem maradnál egy szobában, ugyanis egy idő után -ha el is fogadja a döntésedet- csak hátráltatni fog, neked még nehezebb lesz megállnod, hogy ne úgy étkezz, ahogy eddig, és könnyen visszaeshetsz.

Egyébként érdekelne, hogy milyen magas vagy, hány kilóról indultál, most mennyi vagy, és egy előtte-utána kép.

Remélem tudtam segíteni, sok sikert!

2014. febr. 17. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.170 cm 49 kg- 70 kg
2014. febr. 17. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos jobban nézel ki most, mint 49 kilósan, de többet már ne hízz, esetleg adj le még 5 kilót és akkor csini leszel.
2014. febr. 18. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!