Fogynék, de vannak korlátaim segítséget kérek?
14 vagyok és nagyban nőnek a melleim eleg nagyok már. Viszon van rajtam némi felesleg úgy 6-7 kg a combjaimon sajnos eléggé látszik ezért fürdőruhát sem szeretek hordani .még most íg tavasszal leadnám . 2 kérdés 1. A melleim kisebbek lesznek, esetleg nem feljődnek rendesen ki vagy ilyesmi?
2. Hogy kezdjek bele ?
Eddig heti2x lovagolok 2-3 x korizom( edzésen)
Futok 1x 30 perc 5-6 km. Elég régóta csinálom ezt így. Izmos vagyok de a felesleg nem akar eltünni , pedig nem Annyira! Eszem egézségtelen kajákat .péntekem viszont mindig eszünk a csajokkal és akkor nem tudok ellenállni a desszertnek az előző2013 as évben jött fel az 9 kg és szeretném leadni kérlek adjatok tanácsot hogy mehetne le a kalória bázison számolgatok a napi adag van hogy csak 700 kcal , de az àtlg olyan 1000 kcal pénteken 1500-1600 . Hízásra nagyon nagyon hajlamos vagyok családi vonás. 155 cm ! csak és 53 kg 70 C mell:) előre is köszi a válaszokat:D hogy tudnék 5-6 kg ot leadni?
Kicsim, irto nagy butasagot csinalsz.
Eloszor is MEG FEJLODESBEN VAGY!!!! TILOS FOGYOKURAZNOD!!!
Masodszor, a BRI kalkulator szerint a te tested alap allapotban (vagyis ha egesz nap nem csinalsz semmit csak fekszel) 1377 kaloriat eget el. Erted!!! Ezerharomszaz!!!! (feltetelezem hogy lany vagy, ha fiu akkor 1470et)
Te mellette lovagolsz, futsz, korizol. Ezek mind extra kaloriak amiket a test eleget. TE meg eszel 700at???????
Ezzel a hozzaallassal koplalasra szoktatod a tested, cserebe o pedig beall ehinseg uzemmodba, es minden kajat elraktaroz zsirnak a szukosebb idokre. Persze hogy hizol, nem is kerdes.
Tessek rendesen enni, minimum 1400 kcal-t, ha sportolsz akkor tobbet. Ha megadod a testednek amire szuksege van, o mindig az optimalis sulyra fog torekedni es le fogja dobni a felesleget.
Tessek erosito gyaksikat beiktatni. A futas helyett pl. sulyemelest (sajat testsulyos egyelore) fekvotamasz, labemeles, guggolas, kitores, felules stb. Ezzekkel a gyaksikkal uj izmokat epitesz. Cserebe feszesebb es formasabb leszel (nyugi, nem tudsz csunya bodybuilder izmokat epiteni magadnak, ahhoz meg kicsi vagy es kezdo) raadasul az extra izom extra zsirt fog egetni!
Hidd el, amit eddig csinaltal az nagyon nem mukodik, hisz itt az eredmenye. 9 kiloval tobb vagy es szomorubb. Nem az a penteki desszert a ludas!
En egesz heten odafigyelek, kemenyen gyurok, es tudatosan megeszem a vasarnapi pizzat es az esti filmnel a jegkremet! Ezzel a kis lelkivilagomat is kielegitem, plusz a testemnek is azt a jelet adom le, hogy jo vilag van, jolet, nem kell raktarozni. Viszont hetkozben megfingatom a sporttal es olyan feszes lett a combom, hgy boldogan veszem fel a miniszoknyat!
Ja, sajnos a cickobol fogyni fogsz. Bar nemtom, lehet hogy a te korodban meg nem. En elmultam 30, kemenyebb a popsim mint valaha, de a cickom fel szammal kisebb lett, de a paromat nem zavarja, mert a kemeny popsi karpotolja a cici-kisebbedesert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!